Siyaset

Hüseyin Sözlü'den açıklama

Abone Ol

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisinden sonra "partiyi Hüseyin Sözlü'ye bırakacağı" şeklindeki kulis bilgiler sonrasında açıklama yapan Hüseyin Sözlü bu iddianın bir algı operasyonu olduğunu ve planlı yapıldığını öne sürdü. 

Editörümüzün kulis bilgisi ve anazi üzerine açıklama yapan Sözlü sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

"Kamuoyunda şahsım hakkında dolaşan mesnetsiz haberler hakkında yazdığım basın açıklamamdır.

Malum bazı çevreler adeta planlı ve programlı şekilde şahsımla ilgili delilsiz ve hassasiyetlerimin tam aksi istikametinde çeşitli iddilalar ortaya atmaya başlamışlardır. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin yaşadığı ve hamdolsun geride bıraktığımız sağlık sorunları üzerinden oluşturmak istedikleri kirli ve aşağılık algı operasyonlarına şahsımı alet etme hadsizliğine girişmişlerdir.

Siyasi hayatım boyunca beni tam 5 kez aday yapan, her zaman beni evladı olarak görerek en zor zamanlarımda arkamda duran liderimizi yıpratmayı hedefleyen ve bu hedef doğrultusunda ismimi kullanma hadsizliğini gösteren sözde haber ve söylemlere, hemde zataalilerinin başdanışmanlık görevi sorumluluğunu taşırken asla müsamaha göstermeyeceğimi tüm kamuoyunun bilmesini isterim.

Bilinmesi gerekiyor ki; bu tür maksatlı sözde haber ve yorumlarla ülkücü camiaya hizip sokulamayacağı gibi şahsımın yürüdüğü çizgi de asla değiştirilemez ve duruşumuz zedelenemez. Söz konusu haberleri kaleme alan odakların hangi siyasi görüşten olduklarına ve kimlere hizmet ettiklerine bakılırsa eminim varılmak istenilen sonuç ve nihai hedefte net olarak anlaşılacaktır. Bilinen bir ifade ile; "rüzgarın kayadan alacağı tek şey tozudur."

Yüce Allah’a çok şükür ki, bizler makam mevki peşinde koşan insanlar olmadığımız gibi, aldığı her nefesi bu ülkenin geleceğine ve varlığına, ay-yıldızlı bayrağımıza ve ülkü edindiğimiz değişmez değerlerimize vakfetmiş insanlarız. Bu düşünce üzere de emaneti teslim etmeye niyet etmiş kişileriz.

Hakkımızda yapılan iftira temelli ve maksatlı haberler bizlerin niyetini değiştirmeyeceği gibi motivasyonumuzu daha da artıracaktır.

Kamuoyuna saygılarımla."