Görev süresinin 3. Yılının ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün “Balon” olduğunu tespit etmiş ve gerekçelerini, Köşe yazılarım ve çalıştığım ÇukurovaTürk TV’deki yorumlarımda dile getirmiştim.

Özellikle, 5 Ocak 2018’de Devlet Bahçeli’nin katıldığı “Adana’ya 1071 ruhuyla 2089 hizmet” başlıklı açılış ve temel atma töreni öncesi, 4 Ocak 2018’de kaleme aldığım ve 200 bin kez tıklanma alan “Hüseyin Sözlü Devlet Bahçeli’ye sundurma açtıracak” yazımla Başkan Sözlü’nün hizmet anlamında kente ciddi katkı koyamadığını tespitler ve örneklerle aktarmıştım. Temeli atılan ve  “Ciddi proje” olarak kabul edilebilecek Devlet Bahçeli ve Yavuzlar Köprülerinin ise “Kötü planlama” ve “Kötü yönetim” nedeniyle bitirilemeyeceğini belirtmiştim.

Sözlü, Bahçeli'ye "Sundurma" açtıracak!

Malesef, medyanın çok büyük bölümü ve çok sayıda STK, klasik hizmetler dışında “Hizmetsizlik” dönemini, Sözlü görevdeyken cılız şekilde dahi eleştirememişti.

Hak’tan ve Haklılığımıza olan inancımızdan güç alarak; MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Cumhur İttifakının Yerelde olması için Hüseyin Sözlü’yü tek şart sunduğu, Türkiye’nin en güçlü lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın da bunu kabul ettiği dönemde Gazeteci Metin Kurgun ile birlikte Sözlü’nün yanlışlarını, sayıştay raporlarını, büyük ihaleleri 21b maddesinden yapmasını eleştirmiş, belgeleri kamuoyuna sunmuştuk.

Bugün geldiğimiz noktada Hüseyin Sözlü varken, ona “Sevimli siyasetçi” muamelesi yapan, Sözlü’nün siyasi rakiplerine hakarete varan sözler sarfedenler, hatta “Ülkücü bıyığı” bırakanlar, “U” dönüşü yaparak, bıyıklarını ”Gominist” görünüme “Güncellemiş”ti.

Biz Adanahabermerkezi.com olarak inandığımız doğruları eleştirdiğimiz kişinin gücüne bakmadan mesleki kurallar çerçevesinde yazdık-yazacağız.

Dün Sözlü güçlüyken! ağzını dahi açamayanlar, bugün “Kral öldü yaşasın yeni kral” diyerek, yeni “Kral”a şirin gözükmek için Sözlü’yü eleştiriyor.

Beyler, bayanlar;  “Atı alan üsküdarı geçti

Biz Adanahabermerkezi.com olarak, bedel ödeyerek gazetecilik yapmaktayız.  Biz 1,5 yıl önce ne yazdıysak bugün hepsi bir bir ortaya çıkıyor.

Çünkü gerçekler çıplak gezer.

O gün güce karşı eğilmeyip doğruları yazdığımız için bizi eleştirenler bugün Zeydan Karalar’a alkış tutuyor.

İnsanlar gerçekleri takip etmelidir. “Dün dündür, bugün bugündür” anlayışı geride kalmıştır.

Kişilerin Hak, Hukuk ve Adalet ekseninde her gün değişime uğramadan, “Hak” ettiğini takip etmesi gerekir.

Yoksa birileri onlara “Fırındak Kubi”yi hatırlatır.

*İşte ASKİ'deki kötü yönetimin belgesi

* Büyükşehir'den "Torba İhale" skandalı