ASMMMO Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanlığı tarafından Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Adana Devlet Tiyatrosu sahnesinde sergilenen oyunda  Adem Kadı, Fikret Şentrük, Gürcan Algan, Gürol Durak, İlker Atış, Kemal Algan, Mitat Serhat Aydın, Nilüfer Ballı, Osman Doğan, Ömer Kılıçaslan, Özlem Şule Atış, Sevinç Durak ve Şirin Kılıçaslan rol aldılar.

Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı oyunu, yönetmen Gökhan Doğan ve Yönetmen Yardımcısı Burçin Börü yönetti.  İki kez sahnelenen oyun davetliler tarafından çok beğenildi ve ayakta alkışlandı.

ASMMMO Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanlığı bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek, yoğun iş temposu içinde olan meslektaşlarını, biraz da olsa sanatla buluşturmak ve onların güzel vakit geçirmelerini sağlamak için bu tür etkinlerin olumlu  olduğunu ifade ettiler.

İki bölüm halinde sunulan tiyatro oyununda rolleri ile profesyonel oyuncuları aratmayan ASMM oyuncularına, gösteri sonunda ASMMMO Başkanı Ahmet Coşar tarafından teşekkür edilerek, emeği geçen tüm oyuncu ve yönetmenlere tek tek çiçek verildi.