Birlik Var, Beraberlik!

Toplantıda Karnavalın kente kazandırılmasına katkı veren başta fikir babası Ali Haydar Bozkurt olmak üzere kenti yönetenler bir aradaydı. Vali Süleyman Elban ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem tanıtım toplantısı sonrası el ele tutuşarak birlik, beraberlik ve dostluk mesajı verdiler. 

Ancak bu tabloda yer almayan Başkanlar da vardı. Bütçeleri ve nüfusları diğer belediyelere göre yüksek olan merkezdeki ilçelerden Yüreğir Belediyesi ile Sarıçam Belediyesi'nin Karnavalda yer almaması dikkat çekti. En azından toplantıda yer alarak birlik ve beraberlik mesajı verilirken fotoğraf vermesi olumlu bir gelişme olarak değerlendirilirdi. Fakat bu olmayınca, Kent tanıtımına ve Adana ekonomisine ciddi katkı veren Karnavalda "ayrışılmış" görüntünün ortaya çıkması Adanalıları üzdü. 

Adanalılar ise birlik, beraberlik ve dostluğun vurgulandığı Karnaval'in açılış toplantısındaki fotoğrafın ardından "Sadece CHP'li Belediyeler mi, Adana'nın tanıtımına ve ekonomisine katkı veren Karnavali destekliyor" sorusunun sorulmasına neden oldu. 

İşte Sponsorlar