Seyhan Oteli’nde düzenlenen ödül törenine guvernör Hakan Karaalioğlu, guvernör yardımcıları Lütfü Soyupak ve Mustafa Şendağ ile diğer kulüp başkanları ve kulüp üyeleri katıldı. Güney Rotary Kulübü, hizmet idealinde birleşmiş iş ve meslek sahipleri Rotaryenler için çok saygın bir etkinlik olan “Rotary Meslek Hizmet Ödül Töreni”ni gerçekleştirdi. İş ve meslek onurunu gözeterek yaptıkları başarılı çalışmaları ile meslektaşlarına, topluma ve genç meslek sahiplerine örnek olan ödül Adanalı Yaşar Günaçgün’e takdim edildi. Oldukça duygusal anlar yaşanan gecede Yaşar’a sürprizler yapıldı. 

Güney Rotary Kulübü Başkanı Berkan Karataş konuşmasında, ‘’Rotary kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu önemli bir hizmet kuruluşudur. Sayın Yaşar Günaçgün,  meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Adana Güney Rotary Kulübü olarak bu ödülü size vermekten dolayı çok mutluyuz’’ dedi.

Sanat yaşamında da 25 yılı geride bırakmaya hazırlanan Yaşar ise şunları söyledi. ‘’Kendi memleketimde böyle bir ödül almak büyük bir onur oldu benim için. Adana’nın sıcaklığı her yerde olduğu gibi burada da vardı. Salona girdiğimden buyana sıcaklık vardı insanların yüzünde.  Bu ödülü bana layık gören herkese teşekkür ediyorum’’ Konuşmaları ardından Guvernör Hakan Karaalioğlu ve dönem başkanı Berkan Karataş tarafından ödül takdim edildi. Törenin sonunda konuklar Yaşar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.