Evrenin sonsuz enerjisi ile insan bedeninin mükemmel uyumunu standart hale getirmeyi sağlayan farklı çalışan bir şifa sistemi olan TUNE (Ayar) sistemini Türkiye’ye taşıyan Nilgün Sarar’ın, “Yaşama Ayarlan” isimli kişisel gelişim kitabının imza günü Adana Kitapsan Gazipaşa Şubesi’nde gerçekleştirildi.

Nilgün Sarar, kitabını ve Tune sistemini kendi cümleleriyle şöyle anlattı:

“Öyle ya da böyle hayat devam ediyor. Yıllar içinde yaşam tarzlarından, değişen yaşam koşullarından, içinde yaşadığımız şehrin ve sorunların baskısından, ruhumuzun ve bedenimizin evrensel enerji kaynağıyla bağlantısı kopuyor.

İçimizde hep var olan sevgi, şefkat, hoşgörü gibi vasıflarımız tozlanıyor. Bunun sonucunda insan, ruhsal bir mutsuzluk, mutsuzluğa bağlı olarak da depresyon yaşıyor. Akabinde depresyondan ve zor yaşam şartlarından kaynaklanan rahatsızlıklar, şikâyetler çoğalıyor…

Bir nevi fabrika ayarlarımız bozuluyor.

Ama hayatla ilgili en güzel şey; her zaman değişebilir, büyüyebilir ve iyileşebilir olduğumuz. Biz, hatalarımızdan ve geçmişimizden ibaret değiliz. Yaşama yeniden ayarlanabilir, bedeni, ruhu ve kaybolan enerjiyi geri kazanabiliriz. Bir başka deyişle; bedenimizi güçlendirebilir, zihnimizi berraklaştırabilir, farkındalığımızı ve öz güvenimizi yükseltebiliriz.

Otuz senelik bilgi birikimim ve deneyimimle geliştirdiğim Tune® çalışmamı, emeklediğim günlerden koşmaya başladığım zamanı paylaşmak arzusuyla sunuyorum sizlere bu kitabımı. Makyajsız, abartısız. Sade, iddiasız.

Kim bilir belki sizin de bir ayara ihtiyacınız vardır. Karar sizin!”

Nilgün Sarar Kimdir?

TUNE®(Ayar) Seminerlerini Türkiye’ye taşıyan Nilgün Sarar, 30 yıldır enerji, şifa ve aydınlanma üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Enerji çalışmalarına 1987’de Berlin’de” Maharashi Transandantal meditasyon” ile başladı. 1992 yılında Reiki usta eğitmeni oldu. 2000 yılında Almanya-Berlin’de Clinic Hypnosis Practitioner (Klinik Hipnoz Uygulayıcılığı) ve Amerika Birleşik Devletleri – New Hamphire eyaletinde KRYON ekibinden Peggy Phönix Dubro’dan EMF Balancing Technique (Elektro Manyetik Alan Dengeleme Tekniği) usta eğitmeni, 2001’de Amerika Birleşik Devletleri – Hartford eyaletinde Vieanna Stibal’dan Theta Healing & DNA Activation (Teta Şifası ve DNA Aktivasyonu) eğitmeni, 2002 yılında Fransa-Paris’te Eric Pearl’den The Reconnection (Tekrar Bağlantı) ortak eğitmeni, 2005 yılında da Richard Bandler’dan Neuro Linguistic Programming NLP (Nöro Linguistik Programlama) lisanslı eğitmen sertifikalarını aldı.

The Reconnection (Tekrar Bağlantı) ile ulusal ve uluslararası platformda yüzlerce kişiye eğitmenlik ve seans yaparak şifa dağıtan Nilgün Sarar, uzun yıllar bu seminerlerin Türkiye temsilciliğini başarıyla yürüttükten sonra, 2011 yılı sonlarında, edindiği büyük bilgi birikimini yansıtarak geliştirdiği ve etkili bir şifa yöntemi olarak tanımladığı TUNE®(Ayar) seminerlerini dünya ile aynı anda Türkiye’de hayata geçirdi.

Almanya-Berlin’de ikamet eden Nilgün Sarar, TUNE®(Ayar) seminerlerini Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde gerçekleştirmektedir.

TUNE (Ayar) Nedir?

Doğadaki en mükemmel organizma, insandır. Ancak zamanla ve yaşamın getirdikleriyle, bu mükemmel mekanizmanın ayarı bozulabilir. TUNE®(Ayar), evrenin sonsuz enerjisi ile insan bedeninin mükemmel uyumunu standart hale getirmeyi sağlayan farklı çalışan bir şifa sistemidir.

Vücudumuzda bulunan ve bizi evrenin tüm enerjisine bağlayan – insanlığın yaradılışı ve evriminden bu yana geçen binlerce yıllık süreçte koptuğumuz – aksiatonal hatları (meridyen hatları da denir) kusursuz bir biçimde onarır. TUNE®, şifa sürecinde sağladığı titreşim düzeylerini ve frekanslarını ayarlayarak yeni hatlar devreye sokar. Enerji ileten bu hatlar, daha önce sağladıkları bağlantılara ek olarak ışığı, bilgiyi ve sesi de taşır.

TUNE®’un temel hedefi, bedeninizi ve ruhunuzu güçlendirerek, yaşamda olabilecek en güçlü şekilde durmanızı sağlamaktır.

 TUNE®’un Gelişim Sağlayacağı Alanlar

Kişisel gelişimde artış

Olumsuz duygulardan arınma

Tüm alanlarda iyileşme ve farkındalık (zihinsel, ruhsal, duygusal ve bedensel)

Gerçekleri konuşmaya başlama

Kendine güven

İş ve amaçların daha anlamlı hale gelmesi

Mükemmel dengelenme duygusu

Hafiflik hissi

Daha iyi ve kaliteli uyku

Daha az yargılama

Daha az korku

Daha fazla sevgi

Daha fazla odaklanma

Daha barışçıl olma

Daha fazla neşe ve keyif

Kalple düşünüp, zihinle hissetme