Yüzyılın son şanslı günü olarak adlandırılan; ‘12.12.12’ tarihinde bölgenin en büyük outlet alışveriş merkezi olarak öne çıkan Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi’nde 12 çift, saat 12.12’de dünya evine girdi.

Takvimlerde sadece 100 yılda bir görülen; ‘12.12.12’ tarihini hayatlarının en anlamlı başlangıcı olarak seçen çiftler, dünya evine girmek için soluğu evlendirme dairelerinde aldı. Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ‘toplu nikah töreni’nde ise 12 çift, ’12.12.2012’ tarihinin uğuruna inanarak dünya evine girdi. Optimum’daki buz pistinde özel olarak hazırlanan platformda gerçekleştirilen etkinlikte, objektiflere renkli görüntüler yansıdı.

Alışveriş için merkezde bulunan vatandaşlar, yaşananları meraklı gözlerle izlerken, dünya evine girmeye hazırlanan çiftlere de alkışlarıyla destek vererek, mutluluklarını paylaştı.
Yanlarında getirmiş oldukları kamera ve fotoğraf makineleriyle yakınlarının en mutlu anını ölümsüzleştirmeye çalışan kimi davetliler ise, adeta birbiriyle yarıştı. Çiftler, pasta kesiminin ardından şarkılar eşliğinde dans etti. 
Çiftlerin nikahını kıyan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 12.12.2012 tarihiyle birlikte mutlu bir anı yaşadıklarını dile getirdi. Çelikcan, “Oldukça anlamlı bir günde 12 çiftimizin nikahını kıymak ayrı bir mutluluk kaynağı. Hep birlikte güzel bir anımız oldu. Bugün burada dünya evine giren tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Tabii bugünlerin anlamı daha farklı oluyor. 12.12.2012 tarihi unutulması zor bir tarih” dedi.

Başkan Çelikcan, evlenen çiftlere, Optimum Outlet AVM yönetimi ve Yüreğir Belediyesi’nce hazırlanan armağanların yanı  sıra bir de ‘’tek yastıkta kocayın’’ dilekleriyle yastık hediye etti.

Çiftler pasta kesimi ve  birbirlerine pasta ikramının ardından müzik eşliğinde dans ettiler.

Törende evlenen çiftlerin isimleri : Asiye Yaşar Samet Çulha çifti,  Ebru Bilgeç Caner Çoban çifti, Seçil Dilli Osman Bakırcı çifti, Emre Akgül Yusuf Çelik çifti, Hacer Denme Saner Yıldız çifti, Tuğba Koç Süleyman Emin çifti, Merve Güllent Mehmet Göktaş çifti, Gülşah Otlu Emrah Pekhızlı çifti, Rabia Ökten Tahsin Önür çifti, Gülsüm Eskimez Halil Biçiçioğlu çifti, Zehra Köroğlu Enver Çifel çifti .