Aşk şarkılarının mimarı Cengiz İmren’i Adanalı hayranlarıyla buluşturan Ajans Bilge, Seyhan Otel Adress Bar’da gerçekleştirilen organizasyonda yine markalarını konuşturdular.

Aşk şarkılarının mimarı Cengiz İmren’in yoğun ilgi gören konserinde herkes gönlünce eğlendi.  Kendi bestelerinin yanı sıra Orhan Gencebay eserlerinden de seçmeler sunan ünlü sanatçı Cengiz İmren muhteşem performansıyla ayakta alkışlandı.

Dillerden düşmeyen unutulmaz aşk şarkılarının usta bestecisi ve yorumcusu Cengiz İmren,  “Bitanem”, “Çok sevmiştim aslında” “Yalan değil”, “Götür beni gittiğin yere” “Ağlıyorum kahrımdan” gibi yıllar geçse de dillerden düşmeyen şarkılarını Adanalı hayranları için okurken, tüm masaları da tek tek dolaştı. İzleyenlerle birlikte halay da çeken Cengiz İmren, konser arasında sohbetler de yaptı.

 

16 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ İSTANBUL DIŞINDA

 

Cengiz İmren, 16 yıl aradan sonra ilk kez İstanbul dışında bir organizasyona katıldığını belirterek, kendisini Adanalı sevenleriyle buluşturan Bilge Canbaz ve Serap Tatlı ikilisine teşekkür etti. İmren, izleyenlerin viski ikramına refakat eden Serap Tatlı'yı anlından öperek kutladı.

 

ŞANLIURFALI KONUKLARA ÖZEL İLGİ

 

Sadece Adana’dan değil çevre il ve ilçelerden de hayranlarına en güzel aşk şarkılarını okurken anne ve babasının Şanılurfalı olduğunu söyleyen Cengiz İmren,  Urfalı konuklarına da özel ilgi gösterdi. İmren, “Ben doğma büyüme Batman’lıyım ama annem ve babam Urfalı. Urfa’nın yanımda her zaman ayrı bir yeri var” dedi.

 

SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR SAHNEDEN İNMEDİ

 

Bekaroğlu İnşaat, Ünes Büro Mobilyaları, Nadir Kuruyemiş, Kocamanlar Perde İç Mimarlık Tarım, Romans Mobilya, Elif Soyergin Fashıon Designer ve Handan Karay İnşaat’ın sponsor olduğu organizasyonda, ünlü sanatçı hayranlarını 'aşk' şarkılarıyla müzik ziyafeti çekerken sabahın ilk ışıklarına kadar sahneden inmedi.

 Ön programda ise Eren Yalçın’ın sahne aldığı organizasyondan herkes mutlu ve şen ayrılırken, bu başarının mimarı Serap Tatlı ve Bilge Canbaz da bunun haklı gururunu yaşadılar.