Sahnede seyircilere de takılan Akalın bekarlığa veda partisi için gelen kızları görünce; “Ayy canım benim. Bekarlığa veda mı ediyorsunuz? Kafanızda da tüllerle… Takın takın eğlenin şimdi. Evlenince eğlenemeyeceksiniz” dedi. 
 
Daha sonra; “Arabesk ruhum canlandı” diyerek; ‘Beni benden alırsan’, ‘Ben her gece sarhoşum’, ‘Vur gitsin beni’ gibi İbrahim Tatlıses’in sevilen şarkılarını okudu. ‘Vur gitsin beni’ şarkısının ardından konuşan Akalın; “Bu şarkıyı albüme almak istedim. Aradım İdo’yu, ‘Baban ne yapıyor’ dedim. Bu şarkıyı istediğimi söyledim, Şarkıyı ben isteyince kıymete bindi, herkes bu şarkıyı istedi. Sonra ben hemen aldım tabi, kimseye bırakmadım” diye konuştu.

 
Sonrasında ise “Arabeskten devam” diyerek İbrahim Tatlıses’ten parçalar okumaya devam etti. ‘Haydi Söyle’ ve ‘Nankör Kedi’ parçalarını da seslendiren Akalın daha sonra kendi parçalarıyla devam etti.
 
Demet Akalın BVS Grup’a ait Sahne İstanbul’da sabahın ilk ışıklarına kadar eski ve yeni şarkılarından oluşan muhteşem bir konser verdi.