Nail ve Helen Ekici’nin biricik oğulları Emre ile Necdet ve Birsen Tuştaş’ın güzeller güzeli kızları Selin ile evlendi. Hayatının aşkını bulan Emre Ekici’nin Adana Şirin Müzikholde gerçekleşen düğün törenine eş dost ve akrabaları, damadın meslektaşları, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar katılarak genç çifti yalnız bırakmadı.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE SALONA GİRDİLER

Salonda hazırlıkların tamamlanmasının ardından genç çift salona giriş yaptı. Alkışlar eşliğinde salona giren çift ilk açılış danslarını gerçekleştirdi. Daha sonra ise genç çiftin nikahını Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı.

İLKHABER AİLESİNİ KUTLADI

Nikah merasimi öncesi bir konuşma yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, genç çifte mutluluklar diledi. İlkhaber gazetesinin meslekte ilkeli duruşu ve halkın doğru haber alma hakkını tam anlamıyla yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Karalar, “Gerçekten haber alma hakkını tam hakkıyla layıkıyla yerine getiren bir gazetede damadımızın çalıştığı gazete. Tüm İlkhaber Gazetesi çalışanlarını ve sahibini kutluyorum. Basın aslında halkın haber alma hakkını doğru bir şekilde yansıtandır. Ama maalesef son dönemde yalanla dolanla kötü algıyla bu işi yapanlar var maalesef.” dedi.

EMRE SALONU ÇINLATTI

Daha sonra ise Karalar, çiftin nikahını kıymak üzere, ilk önce gelin Selin Tuştaş’ına Emre Ekici ile özgür iradesi ile evlenmek isteyip istemediğini sordu. Selin Tuştaş bunun üzerine “Evet” cevabını verdi. Başkan Karalar, aynı soruyu bu kez damat Emre Ekici’ye yöneltti. Emre Ekici, “Evet” dedi. Ancak Başkan Zeydan Karalar, söylenen bu “Evet” kelimesinin daha gür selsel çıkması gerektiğini, bu nedenle söylenen “Evet”i kabul etmediğini belirtti. Bunun üzeri tekrar mikrofon uzatılan Emre Ekici, tekrar aşırı yüksek bir sesle, “Evet” cevabını verdi. Salonu sesiyle çınlatan Emre Ekici’ye salondan yoğun alkış geldi.  Nikah şahitlerinin de cevaplarını alınmasının ardından nikah kıyıldı.

NİKAH CÜZDANI GELİNE VERİLDİ

“Genç çifte hayırlı olsun” diyen Başkan Karalar, genç çifte nikah cüzdanlarını Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’in  vermesini istedi. Bunun üzerine nikah masasına gelen Esendemir, “Emre Ekici Cemiyetimizin üyesidir. Kendilerine hayırlı olsun diyorum. Bu mutlu günde burada olmaktan mutluyum. Tabiki değerli üyemiz Emre Ekici ama her yerde adet nikah cüzdanının gelin hanıma verilmesidir. Bende hanımefendiye nikah cüzdanını vererek hayırlı olsun demek istiyorum” diye konuştu.

DARISI BEKARLARIN BAŞINA

Bunun üzerine hatıra fotoğrafları çekildi. Daha sonra düğün töreni halaylar ve danslarla devam etti. Eğlencenin tavan yaptığı düğünde davetliler doyasıya eğlendi. Emre Ekici ve Selin Ekici bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkürlerini sundu. Yıllar sonra hayatının aşkını bulduğunu ve dünya evine girdiğini belirten Emre Ekici, “Çok mutluyum. Darısı bekarların başına” ifadelerini kullandı.

Öte yandan genç çiftin kınası da yine Şirin Müzikholde aynı salonda Perşembe günü yapılmıştı.