Adana Demirsporun unutulmaz futbolcularından, Adanalı tanınmış spor adamı ve antrenör Tekin İncebaldır kızını nişanlamanın heyecanını yaşadı. Seyhan-Tekin İncebaldır çiftinin ikiz kızlarından Ecem İncebaldır ile Pelin-Adnan Ülgez çiftinin oğlu İstanbullu sanayici Ahmet Can Ülgez Yüzevler Kebap'ta aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlandı. 

İncebaldır ve Ülgez ailelerinin akraba olduğu nişan törenine yakın akrabaların yanı sıra, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün kardeşi tanınmış işadamı Sedat Sözlü, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve seçkin davetliler katıldı. Ahmet Can Ülgez'i İstanbul'dan gelen arkadaşları törende yalnız bırakmadı. Nişan töreninin ev sahipliğini üstlenen Seyhan-Tekin İncebaldır çifti konuklarıyla yakından ilgilendi.

Ecem İncebaldır ile Ahmet Can Ülgez'in evlilik yolunda ilk adımlarını attıkları törende genç çiftin yüzüklerini aile büyükleri Turan Demirdal taktı. Genç çifte mutluluk dileyen Turan Demirdal, "Bugün burada kutsal bir yolculuğa birlikte çıkıyorsunuz. Ve bu kutsal yolculuğun ilk nişanı olan yüzüklerinizi taktınız. Bundan sonra yaşayacağınız günlerin de en az bugün kadar mutluluk dolu olmasını dilerim" dedi.

Nişan merasiminin ardından genç çift ve konuklar gönüllerince eğlendi.

Hayatlarının en mutlu ve en anlamlı günlerinden birini yaşadıklarını dile getiren İncebaldır çifti, "Bugün kızımız kendi yuvasına doğru ilk kanadını çırptı. Bir anne baba için bundan daha büyük bir mutluluk ve onur yoktur. Bu mutlu günümüzde bizimle olan, sevincimize, mutluluğumuza ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Ülgez Ailesi de evlatların hayatları boyunca mutlu olması temennisinde bulunurken, törene katılan konuklara teşekkür ettiler.