Seyhan Oteli Balo Salonunda gerçekleşen düğün töreni, genç çiftler Kaan-Ece Aslan’ın salona girmesiyle başladı. Düğün töreni öncesinde ise salon girişinde davetlilere bir de mini kokteyl sunuldu. Ardından ise daha önceden belirlenen hareketli müzik eşliğinde salona giren Kaan-Ece Aslan çifti, sahneye arkadaşları ve yakınlarının alkışlarıyla arasında özel müzik eşliğinde oynayarak çıktılar. Yine kendi seçtikleri müzik eşliğinde ilk danslarını yapan Kaan ve Ece çifti davetlilerden beğeni toplayarak, büyük alkış aldılar.

Kıyılan nikâh törenlerinin ardından ise düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlenme imkânı buldular.  Kaan ve Ece çifti düğünlerine katılanlar ile birlikte pisti hiç boş bırakmayarak onlara eşlik ettiler.  Pandemi kurallarına uyularak kısıtlı sayıda davetlilerle yapılan düğün töreninde damat Kaan Aslan’ın anne-babası Ayşe-Ahmet Aslan ve gelinin anne-babası Işıl-Halil Çaygür ise evlatlarının bu mutlu gününde davetlilerle birlikte oynamayı da ihmal etmediler.

Düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenen ve onlara “Hoş geldiniz.”diyerek masaları dolaşan Kaan-Ece Aslan çifti, “Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız ve sonsuza dek sürdürmeye karar verdiğimiz bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”dediler.  Bu arada düğün neşe içinde son bulurken,  törene katılamayanlar ise çiçek ve mesaj göndererek genç çiftleri kutladı.