Başkan Ahmet Oktay ve Şehide Oktay çiftinin oğlu Mehmet Oktay, Kamile-Erol Isınır çiftinin kızı Ebru (Isınır) Oktay ile Karataş Belediyesi Düğün Meydanında dillere destan bir törenle hayatlarını birleştirdi. Düğünün ev sahipliğini üstlenen Başkan Ahmet Oktay ve eşi Şehide Oktay, davetlilerle yakından ilgilenirken, alkışlar ve konfetiler eşliğinde alanına giren genç çiftin mutlulukları gözlerine yansıdı.

Mehmet-Ebru Oktay çifti açılış dansının ardından konukları tek tek ziyaret eden mutluluklarına ortak oldukları için teşekkür etti.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek de, Karataş Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Karataş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Oktay'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı. Oktay ve Isınır ailelerini tebrik eden Başkan Nihat Sözütek Mehmet-Ebru Oktay Çiftine bir ömür mutluluk dileklerini iletti.

Düğün törenine CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, CHP Karataş Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldız, S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 1. Bölge Birliği Başkanı Muhammet Yalçın, Adana ESOB'a bağlı oda başkanları, esnaf kredi kefalet kooperatifleri başkanları ile çok sayıda esnafın yanı sıra Oktay ve Isınır ailelerinin yakınları, sevenleri ve dostları katıldı.