DÜĞÜNDE "VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN "

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Mehmet Bilbek, oğlu Burçay’ı evlendirdi. Buse-Burçay Çiftinin düğün töreninde hentbol ailesini Bilbek’i yalnız bırakmadı. Panaroma Park’ta gerçekleştirilen düğün töreninde genç çift ve davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Geceye; CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Hatay eski Milletvekili Mehmet Eraslan, CHP Yüreğir eski Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Necim Tantik, CHP Adana eski İl Başkanı İlhan Şahan, Yakapınar eski Belediye Başkanı Muammer Savaş da katıldı.

Çukobirlikspor ve Hentbol Milli Takım eski antrenörü Kazım Tekin’le birlikte gecede, Çukobirlikspor Hentbol Takımı eski oyuncularından ve Ç.Ü. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Osman Metin Yavuz ile duayen hentbolcular neredeyse tam kadro yer aldı. Hentbolcular adına konuşan Kazım Tekin; Mehmet Bilbek’in öğretim görevlisi olmasının yanı sıra Çukobirlikspor’da öğrencisi olduğunu, nezaketi, bilgisi, donanımı ile spor ailesi tarafından çok sevildiğini belirterek, “Mehmet Bilbek bizim için çok değerli. Spor bilimleri dışında Üniversite Sporları Teknik Kurul Üyesi ve Sarıçam Kent Konseyi üyesi de olan Bilbek, sporun her alanında faydalı olmaya gayret ediyor. Çukurova Üniversitesi takımı başta olmak üzere bir çok takımla şampiyonluklar yaşadı. Mehmet Bilbek’in evladının mutlu gününü paylaşmak ve bu gecede bir arada olmak istedik. Allah mutluluklarını daim etsin, bir yastıkta kocasınlar” dedi.

Gecede sahne alan ve kadınlardan oluşan kına ekibinin gösterisi de oldukça beğenildi. Genç çift bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. İlkay-Mehmet Bilbek ile Mehtap Yılmaz masaları tek tek dolaşarak, evlatlarının bu mutluluğuna katılımlarından dolayı, misafirlere büyük ilgi gösterdiler.