Adana Seyhan Oteli’nde gerçekleşen düğün törenine Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Adana Büyükşehir Belediye Meclis Grup Sözcüsü Cemal Demirdağ, Günaydın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aytekin Uçar, Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu ve çok sayıda seçkin davetli katılarak, gecenin prens ve prensesi genç çiftlere mutluluklar dilediler.


Zeynep&Murat Mutlugüleş Ailesi’nin yakışıklı oğlu Kaan Bodrum’da tanıştığı, Belgin&Güner Gök’ün kızı Özge’ye gönlünü kaptırınca araya aileler girerek, evliliğe giden ilk adımlar atıldı. Sonrasında, aşklarını evlilikle taçlandırmak isteyen Özge&Kaan Mutlugüleş Çifti muhteşem bir davetli topluluğunun şahitliğinde görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.


PİSTİ BOŞ BIRAKMADILAR

Gelin Özge ve Damat Kaan, davullar eşliğinde salona girerken, güzel bir müzik eşliğinde ilk danslarını, alkışlarla birlikte gerçekleştirdi. Başarılı iş insanı Güner Gök’ün kızı Özge ile yaptığı dans ise görülmeye değerdi. Baba-kızın muhteşem dansını, duygu yüklü gözlerle izleyen, davetliler bol bol alkışladı. Gelin ve Damat, davetlilerle tek tek ilgilenirken, sevilen iş insanı Güner Gök de, masaları tek tek gezip, “hoş geldiniz” diyerek teşekkürlerini bildirdi.

LATİF DOĞAN VE TUĞÇE TAYFUR COŞTURDU

Seyhan Oteli personelinin muhteşem misafirperverliği ile görkemli bir düğün töreni gerçekleştirilirken, sanatçılar Latif Doğan ve Tuğçe Tayfur da seslendirdikleri şarkılarla davetlileri coşturdu. Pisti bir an olsun boş bırakmayan davetliler slow şarkılarla dans ederken, Latif Doğan’ın hareketli şarkıları eşliğinde ise halay çekmeyi de ihmal etmediler.

BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar.