Kendisi gibi hakim olan, İstanbullu Tekstilci Hatice&Erol Altay’ın güzeller güzeli kızı Merve Altay’a gönlünü kaptıran Hikmet&Hüseyin Oğuz’un yakışıklı oğlu Hakim Emrah Oğuz aşkını evlilikle taçlandırarak, yaklaşık bin 500 davetlinin katıldığı muhteşem bir düğünle mutluluğa ‘evet’ dedi. Kına merasimi, İstanbul’da New Laila Davet&Balo Salonu’nda yapılırken, Adana’da gözde mekanlardan Gala Wedding Event’s’in ev sahipliğinde yapıldı. 

Şahitliklerini Dr. Akın Vural, Cesim Korkmaz, Mustafa Özkan ve Kerim Gül’ün yaptığı nikah merasimi sırasında davetliler gelin ve damadı alkış tufanına tutarken, bir ömür boyu da mutluluk dileklerini eksik etmediler. Damadın, en az kendisi kadar yakışıklı babası Hüseyin Oğuz ve zarif eşi Hikmet Hanım, İstanbul’dan gelen dünürleri Hatice&Erol Altay’la birlikte misafirleri kapıda karşılarken, davetlilerin geceye en şık elbiseleriyle gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 50 civarında hakim ve savcı arkadaşları da Afyon Dinar Adliyesi’nde görev yapan Merve&Emrah Oğuz’u yalnız bırakmayarak, mutluluklarına ortak oldu.