REYHAN KARACA'DAN MÜZİK ZİYAFETİ

Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay ve Mersin Diş Hekimleri Odası birlikteliğiyle gerçekleştirilen Çukurova Diş Hekimliği Günleri (ÇUDİG)’nde 15 Bilimsel Toplantı düzenleyerek; bölge ve Türkiye’nin değişik illerinden akademisyen ve diş hekimlerinin katılımını sağlayan  Adana Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeleri takdir topladı.

DT. GÜLER, “ÇUDİG; KENT EKONOMİSİNE NEFES OLDU”

Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Genel Başkanı Dt. A. Tarık İşmen, ÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Yoldaş ve 20 Diş Hekimleri Odası Başkanının da katıldığı, Adana Sheraton Otelde yerli ve yabancı konuşmacıların yer aldığı, 3 gün süren ‘Çukurova Diş Hekimliği Günleri’ gala gecesinde konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Ülke çapında görev yapan diş hekimi meslektaşlarımızın mesleki gelişimlerine katkı koymayı hedeflediğimiz bu kongremiz aynı zamanda kent ekonomimize bir nefes olarak katkı koymuştur. Pandemi sürecinde kardeşin kardeşinden ayrı kaldığı, görüşemediği bu dönemde uzun zamandır görüşemediğimiz meslektaşlarımızı görmüş, yeni meslektaşlarımızla tanışma şansını yakalamış olduk. Güneyli olmanın heyecanı, sıcaklığı, misafirperverliği ile meslektaşlarımızla dolu dolu üç gün geçirdik. Mesleki bilgi dağarcığımız genişledi. Bu anlamda eğitimlerimize katılan hocalarımıza ve meslektaşlarımıza, destek veren sponsorlarımıza, emek veren Yönetim Kurulu Üyelerime, öğrencilerimize ve oda çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

KARACA, “PANDEMİDE MORAL İÇİN SEVİLEN ŞARKILAR DİNLENMELİ”

ÇUDİG’i oluşturan Diş Hekimleri Oda Başkanlarına ve gala gecesine katkı koyan firma sahibine Adana Taşköprü maketi hediye edilmesinin ardından sahne alan Türk Pop sanatçısı Reyhan Karaca ilk olarak “Sevdik Sevdalandık” adlı eseriyle yer aldı. Seslendirdiği hareketli parçalar eşliğinde katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatan  Ünlü Sanatçı Reyhan Karaca, “İnsanlar neden diş hekiminden korkar, anlamış değilim. Oysa ki güzel bir gülüş’ün, estetik görünüşün mimarı diş hekimleridir.” dedi.

Reyhan Karaca, koronavirüse yakalanan insanların üzülmemesi gerektiğini, iyi beslenmelerini ve moral depolamaları için sevdikleri sanatçılardan sevdikleri şarkıları dinlemeleri tavsiyesinde bulundu.