Oyuncu Serenay Sarıkaya'ya, Burak Deniz'le başrolü paylaştığı, çekimleri tamamlanan ve dijital platformda yayınlanacak olan  ve çekimleri Adana'da tamamlanan Şahmeran' dizisi soruldu. Sarıkaya "Çok eğlendik, şehir dışında olmak da çok iyi geldi. Oraları da çok sevdik, inşallah güzel bir şey çıkar. Yayınlanması hayli zaman alacak. Açıkçası bu kadar erken bir şey söyleyebilir miyim bilmiyorum. Çok orijinal bir iş sizleri bekliyor diyebilirim. Dizi içime sindi. Zaten o kadar özlemişim ki benim canıma minnet, her şey çok güzeldi." diye konuştu.

SARIKAYA'YA "ADANA STİLİ" SORUSU

Ünlü oyuncu, "Adana dönüşü beyaz çorap ve terlik gitmeniz Adana stilini temsil eder gibiydi" yorumlarına ise "Yok seviyorum, giyiyorum. Kim ne derse desin. Kebap çok seviyorum, sakatat çok seviyorum. Oraya gidince kendimi buldum. Vallahi çok mutluydum Adana'da" cevabını verdi.

SERENAY SARIKAYA ADANA'DAN EV ALDI MI?

Dizi nedeniyle bulunduğu Adana'dan ev aldığı iddialarına yanıt veren Sarıkaya, "Ev almadım, köpeğimle beraber gittiğim için geçici süreliğine yaşayabileceğim bir yer bakıyordum ama bulamadım, hotelde kaldım. Hiç önemli değil, köpeğimle beraber mutluydum. Adana çok güzel bir yer. Antalya geçmişim olduğum için Akdeniz iklimi yabancı olduğum bir şey değil. O yüzden hoşuma gitti. Full güneş, hiç kış yoktu. Kışı buraya gelince gördüm. Yazı seviyorum. Güneş enerjisiyle çalışıyorum" sözleriyle espri yaptı.


Yeni yılı İstanbul'da karşılaşacağını dile getiren oyuncu, "Ailenizle beraber mi olacaksınız?" sorusunu, "Annem burada ama biraz rahatsız, hiçbir plan yapmadım. Plan yapabilecek kadar enerjim yoktu" şeklinde yanıtladı