Nedret-Mehmet Susar’ın güzeller güzeli kızı Makbule’ye gönlünü kaptıran Hatice-Hasan Zafer Gedik’in yakışıklı oğlu Alperen, ailelerin de onayını alarak muhteşem bir düğün merasimi ile aşklarını evlilikle taçlandırdılar.


Kentin önde gelen iş insanlarının yanı sıra ailelerin ve yakın dostların katılımıyla Queen Wedding Convention Hall Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasiminde damadın Karadenizli olması sebebiyle horonlar vurulurken, Adana yöresine has çifte telli ve halaylarla da misafirler coşkulu bir akşam yaşadı.


Gecenin çiftinin nikahlarını Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal kıydı, Şahitliklerini Ziya Ramoğlu, Burak Fikri Kandemir ve Seyhan Demirci’nin yaptığı nikah merasimi sonrası, evlilik cüzdanını geline veren Başkan Yardımcısı Bilal, genç çifte bir de kahve takımı hediye ederek, mutluluklarının daim olmasını diledi.


Aynı zamanda Av. Müslüm Susar, Av. Veysel Susar ve Osman Susar’ın kız kardeşi olmanın hazzını doyasıya yaşayan gelin Makbule (Susar) Gedik, arkadaşlarıyla birlikte pisti bir an olsun boş bırakmadı.