Ünlü İş İnsanı Mehmet Şirin Aksoy’un  kızı Tuğba Aksoy ile otomotiv sektörüyle uğraşan Ali Uzkuç geçtiğimiz günlerde Ottoman Balo Salonu’nda gerçekleşen  muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirerek dünyaevine girdiler. Kalabalık bir davetliği topluluğunun katıldığı düğünde gelinin nikah şahitliğini Tunç Mobilya'nın sahibi İş İnsanı Arif  Tunç damadın  ise Yağmur Otomotiv'in Sahibi Semih Bulut yaptı. Aksoy ve Uzkuç ailelerini bu mutlu günlerinde, İş,siyaset,spor ve medya dünyasından çok sayıda davetli topluluğu ile akrabaları-dostları  yalnız bırakmadı. 

“ALLAH HER SEVENİ BİRBİRİNE KAVUŞTURSUN”

Gecenin, prensi ve damadı Tuğba ve Ali Uzkuç ikilisi,“ Düğünümüze katılarak bizleri yalnız bırakmayan, akrabalarımıza, dostlarımıza ve sevenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Büyüklerimiz de, evliliğimize rıza göstererek bizleri mutlu etmişlerdir. Haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Allah razı olsun. Mutluluğumuzu anlatmaya kelimeler yetmez.  Allah tüm sevenleri birbirine kavuştursun” dediler.

TURGUT VE FIRAT AKSOY’DAN TEŞEKKÜR

Gelin Tuğba Aksoy’un, ağabeyi Fırat Aksoy ve amcası Turgut Aksoy’da, “ Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese ailemiz adına teşekkür ediyoruz. Genç çiftlerimize de, bir ömür mutluluklar diliyoruz. Allah herkesten razı olsun” ifadelerini kullandılar. 

ANNELERİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Gecenin en mutlu isimleri arasında yer alan Gelin Tuğba’nın Annesi Terfa Aksoy  ile Damat Ali’nin Annesi Yeter Uzkuç’da, büyük bir mutluluk yaşadıklarını  ifade ederek, “ Her annenin en büyük arzusu evladlarının  mürvetini görmektir. Buda bize nasip oldu. Allah her anne-babaya bu anı yaşatsın.Yavrularımızın her şey gönüllerince olsun” diye konuştular.