Adana’dan yurtdışına gitmek isteyen yolcuların mutlaka İstanbul aktarmalı gitme zorunluluğunu göz önüne alan ve bu zorlukları gidermek amacıyla 20 yıldır sektöre emek veren Nevatur yetkilileri, direkt uçuşlu turlarla gezginlere önemli çözümler sunuyor.

 

YILBAŞINDA ROMA

Yeni yılda artık bir Nevatur klasiği olarak anılan Roma gezisini satışa sunan Nevatur ortaklarından Belgin Özçelik, direkt uçuş ile gerçekleşen turların zaman ve paradan kazandırdığı için gezginler tarafından daha çok tercih edildiğini vurguladı. Direkt uçuşların büyük  rahatlık sağladığını kaydeden Özçelik, gezinin saatlerinin de özellikle sabah gidiş, akşam dönüş şeklinde olduğunu bu nedenle 4 tam günde rahatlıkla Roma, Floransa, Napoli, Pompei’nin gezileceğini dile getirdi.

 

BÖLGE TURİZMİNE İVME KAZANDIRIYOR

Direkt uçuşların tercih edilmesinin bölge turizmine de ivme kazandırması açısından oldukça önemsendiğini ifade eden Özçelik, “Adana’dan direkt uçuşlar olması yurt dışı operatörlerin de dikkatini çekecek ve destinasyonlarına Adana’yı da ekleyebileceklerdir” dedi.

Sağlık Turizm Derneği kurucu üyelerinden olan Nevatur ortağı Belgin Özçelik, 2013 yılında Adana’da sağlık turizmi alanında da önemli çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.