Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Yılmaz Morgül, Adanalı hayranlarıyla bir kez daha buluşuyor. Geçtiğimiz aylarda Güneş Plus Restaurant'da konser veren ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını bu kez Adanalı hayranları için seslendirdiği konsere olan yoğun ilgiden ötürü bir kez daha konser düzenleneceği müjdesini veren Güneş Plus Restaurant işletmecisi İbrahim Güneş 12 Aralık günü Mercan Salonunda gerçekleşecek konsere tüm Adanalıları davet etti.

 

 

Güneş Plus Restaurant İşletmecisi İbrahim Güneş yaptığı yazılı açıklama da Karslılar Köyü göl kenarında farklı bir restaurant işletmeciliği anlayışıyla hizmet verdiklerini kaydederek,  parmaklarınızı yiyeceğiniz bol malzemesiyle sizi cezp edecek pide ve ızgara çeşitlerinin yanında içeceği, salatası ve tatlısıyla Güneş Plus Restaurant’ın tadına doyamayacağınız enfes Adana kebabı keyfini usta aşçılarının sunumuyla yaşarken Yılmaz Morgül konseriyle de keyifli bir akşam yaşanacağını söyledi.

 

 

Adana’nın sanatsal yaşamına her ay düzenledikleri konser ile katkı sağlamaktan ötürü mutlu oldukları kaydeden Güneş Plus Restaurant işletmecisi İbrahim Güneş: "Adana'nın en seçkin Restaurantı olan Güneş Plus Restaurant 4 farklı bölümünde Adana kebabını ve birçok lezzetli mönüsünü dost ve müşterilerine sunmaktadır. 250 kişilik salon Cevahir de ailenizi ve dostlarınızı ağırlarken, 600 kişilik kapasiteli Mercan Balık Salonun da sizleri muhteşem balık mönülerini ile buluşturuyor, aynı zaman da 40 kişilik VIP salonunda toplantılarınıza ve özel gruplarınıza hizmet vermektedir. Muhteşem göl manzaralı terası ile şehrin gürültüsünden ve bunaltıcı sıcaklığından sizleri uzaklaştırıyor" şeklinde konuştu.

 

Seyhan nehrinin muhteşem manzarası eşliğinde, 12 Aralık Çarşamba akşamı Türk Sanat Müziğinin güçlü seslerinden Yılmaz Morgül, konserini aldıkları yoğun istek üzerine yeniden düzenleyeceklerini bildiren Güneş Plus Restaurant İşletmecisi İbrahim Güneş, yeşil salata Antep ezmesi, güneş salata, fındık lahmacun, haydari, roka salatası, peynirli pide, Rus salatası, pişmiş soğan, ıspanak, mantar salatası, mevsim salatası, güneş mezesi, karışık ızgara, çiğ köfte, cacık, ayran, kola, şalgam, mevsim meyveleri, kazandibi, şekerpare ve fıstıklı kadayıf'dan oluşan zengin mönüsüyle on beş dönümlük alanda, dört ayrı salonda hizmet verdiklerini bildirdi.

 

Daha önce de Udi Coşkun Sabah ve Türk Halk Müziği sanatçılarından, Ayşen Birgör konserini de düzenlediklerini ve bu konserlerin yanı sıra her çarşamba sıla gecesi, her on beş günde bir ise bayanlar matinesi etkinliklerine devam ettiklerini hatırlatarak tüm Adanalalıları Yılmaz Morgül, konserine davet ederek, 0322 239 12 12 telefondan rezervasyon yaptırabileceklerini belirtti.