ÇGC Başkanı Esendemir, merhum Mustafa Gümüşdamla’nın eşi Hilal Gümüşdamla da katıldığı ziyarette Aldırmaz’a çiçek verdi. Aldırmaz da çiçeği, Gümüşdamla’nın eşi Hilal Gümüşdamla’ya verdi.
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, “Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin bulunduğu sokağa Mustafa Gümüşdamla’nın adının verilmesi bizleri mutlu etti. Bu duyarlılıktan dolayı size ve tüm Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Mustafa Gümüşdamla’nın çok kıymetli ve özel bir gazeteci olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
“Geride hoş bir seda bırakmak ve ‘İyi bir insandı’ derdirtmek çok önemli. Biz 2011 yılında çok önemli işler yaptık. Ancak en önemlisi vefalı olmaktır. Sokağa Mustafa Gümüşdamla’nın adının verilmesi bizim için bu anlamda önemliydi. Duyarlılığından dolayı meclis üyelerine, bu konuda bize verdiğiniz destekten dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra da üzerimize düşeni yapacağız. Öncelikle sokağın iki tarafına ışıklı tabela yaptıracağız.”
Zihni Aldırmaz, Adana’ya katkı koymuş, hizmet etmiş insanların isimlerinin sokak ve caddelere verilmesi konusunda bundan sonra da duyarlı davranmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Öte yandan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kaşif Barut’u da ziyaret etti. Esendemir ve yöneticiler, katkılarından dolayı Barut’a çiçek vererek teşekkür ettiler.