Türkgün Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Varol, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Basından Sorumlu Başdanışmanı ve Türkgün Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Yıldıray Çiçek, MHP Genel Merkez Basın Bürosu Personeli ile Türkgün Gazetesi Yazarı Burak Özcan, Türkgün Gazetesi Adana Temsilcisi İbrahim İspaha’yı evinde ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve bugünlerde evinde nekahet devresini geçiren gazeteci İbrahim İspaha’yı telefonla arayarak, “Geçmiş olsun” dileğinde bulunup, herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını sordu.

Genel Başkan Bahçeli’nin gönderdiği köstekli saati, Bahçeli’nin Basından Sorumlu Başdanışmanı ve Türkgün Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Yıldıray Çiçek takdim etti. Yıldıray Çiçek; Milliyetçi - Ülkücü Hareket’e uzun yıllardır hizmet eden İbrahim İspaha’nın Türkgün Gazetesi’nin Bölge Temsilcisi olarak gazetecilik mesleğini ifa ederken; milli şuur ile hareket ettiğini, Ülkücü camiaya hizmeti esas bildiğini belirterek, “Geçmiş olsun” dileğinde bulunarak, Genel Başkan Bahçeli’nin selamlarını iletti.