ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir’le biraraya gelen Konur; “Adana basınına bana gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür ediyorum. Bundan böyle İstanbul’da bir dostunuz olduğunu unutmayın. Bir telefon kadar yakınım” dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’ne gelen Konur; “Sıcakkanlı insanların bulunduğu bu sıcak kente veda etmek çok zor. Kısa sürede unutulmaz dostluklar edindim. Bürokratların kaderi de bu… Görev süremiz içerisinde bir kentte uzun süreli ikametimiz maalesef olmuyor. Anadolu’nun bir çok kentinde görev aldıktan sonra; yeni dönemde İstanbul’da Genel Müdürlüğümüzde Kontrol Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak atanmış bulunuyorum. Kısa süre içerisinde İstanbul’daki görevime başlamak durumundayım. Bu yüzden veda ziyaretleri kapsamında, şahsınızda tüm Adana Basınına veda ediyorum. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir de konuşmasında; “Çok zor günlerden geçen Anadolu Basını; Basın İlan Kurumu’nun dost elini ve sağladığı kolaylıkları unutmayacak. Siz de görev sürenizde Adana basını için yardımınızı esirgemediniz. Dost elinizi uzattınız. Meslektaşlarımın şahsında size yeni görevinizde başarılar diliyorum”şeklinde konuştu.