Adana sporu ve karate branşı ile ilgili tüm gelişmeler detaylarıyla konuşulurken, dinleyiciler  0552.719 09 49 WhatsApp hattına soru ve eleştirilerini ileterek programa katıldılar..
Perşembe günleri saat 9:49’da yayınlanan sporun tüm detaylarıyla ele alındığı deneyimli gazeteci-radyocu Kamil Yalçın Göl’ün hazırlayıp-sunduğu “SPOR EKSTRA” isimli program Radyo Pembe’de yine fark yarattı..

BAŞARILARLA DOLU BİR YAŞAM

Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız şampiyonada Ülkemizi başarıyla temsil ederek sayısız kupa ve madalya alan Cumali Sarıdoğan’ın spor yaşamı örnek olacak nitelikte..
Türkiye Karate Federasyonu’nda 5. Kademe Teknik Direktör 7.dan olan Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu    (BESYO) jimnastik antrenörlük bölümü mezunu Cumali Sarıdoğan, Ürdün  Karate Federasyonu'nda Teknik Direktörlük görevinde bulunduktan sonra, World Shotokan Karate-Do Federasyonu WSKF Türkiye Teknik Direktörlüğü, Türkiye Karate Federasyonu’nda Karate Eğitmeni ve Minik- Yıldız Teknik Kurul Üyeliği görevinde bulunurken, Champion Anatolia Spor Kulübü Yönetim Kurulunda yer alıyor.

DENEYİMLERİNİ GENÇLERE AKTARIYOR

Uzun yıllar bu işi yapan ve başarılı çalışmaları ile takdir edilen karate sevdalısı Cumali Sarıdoğan, “Yurtiçi ve yurtdışında yıllarca edindiğim tecrübelerimi genç karateci arkadaşlarıma aktarmaya devam edeceğim. Benim için önemli olan gönül verdiğim sporun iyi bir noktada olmasıdır. Bunun içinde dün olduğu gibi bugünde üzerime düşeni yapmaya hazırım. Tek gayemiz bu sporun herkes tarafından rağbet görmesi. Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeye giderek oranın kültürü araştırıp bilgilerimi Adanalı gençlerimize aktarıyorum. Bizler var oldukça bu sporu en doğru şekilde icra etmeye devam edeceğiz. Adana’nın karate branşında daha ileriye gitmesi üzerime düşeni fazlasıyla yapmaya hazırım” diye konuştu..