Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yerel medyada son zamanlarda yapılmaya çalışılan  ayrımcılığın doğru olmadığını belirtti..  Haftalık, on beş günlük, aylık ve 2 aylık gazeteler olarak 44 gazete ve 18 web haber portalının ortak hareket etme amacıyla kurdukları Yerel Medya Güç Birliği Platformu’nun yetkilileri son zamanlarda yerel medyada yapılan gazete ayrımcılığını MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya ilettiler..

GAZETE AYRIMI YAPMAK YANLIŞ

Halkın gözü ve kulağı olan gazetelerin toplumu her konuda bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi görevlerinin çok büyük önem arz ettiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen gazetelerimize ayrım yapmaksızın destek verilmelidir. Yerel gazeteleri günlük ya da aylık diye ayrıştırmak son derece yanlış ve tehlikeli bir yaklaşımdır. Bir gazetede emek ve çalışma varsa o gazetenin günlük ya da haftalık veya aylık olması hiç önemli değildir. Emeğe mutlaka saygı duymalı ve destek verilmelidir. Bu bağlamda bizler her zaman yanınızdayız ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Yerel Medya Güç Birliği Platformu yöneticileri, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın ilgi ve desteğine teşekkür ettiler.