Konuyla ilgili aylarca haber yaptık. Yolsuzluk var dedik ve bunları belgeledik. Karşılığında cezalar yedik ama yılmadık. Devletin trilyonlarca lira zarara uğratılmasına gönlümüz ve vicdanımız el vermedi. Haklı mücadelemizde gazeteciliğimizi ortaya koyduk. Nihayet adalet yerini buldu ve suçlular cezaya çarptırıldı.

 ŞİRKETLER ARAŞTIRILMALI

Konuyla ilgili gazetemizi telefon yağmuruna tutan vatandaşlar operasyonun derinleştirilmesi yönünde görüş birliğinde bulunuyorlar. Yakup Ziya Genç’in kurucusu olduğu şirketlerin mercek altına alınması bekleniyor. Bu şirketler ile ilgili yapılacak geniş çaplı bir operasyon sonrasında işin altından daha farklı şeylerin çıkacağı belirtiliyor. Trilyonluk ihaleleri bu şirketler hangi şartlarda ve hangi kriterlere göre aldı? Şirketlerin ortakları kimler? Cevap bekleyen en önemli sorular bunlar.

 HAKSIZ YERE CEZALANDIRILDIK

Diğer yandan Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yakup ziya Genç’in ve bu şirketlerin avukatlığını yapan kişinin aynı isim olması dikkatlerden kaçmıyor. Söz konusu avukat sırf ekonomisini düşündüğü için basına düşmanca yaklaşmış ve basını maddi manevi cezalandırarak tüm dikkatleri bu şirketlerin ve Yakup Ziya Genç’in üzerine çekilmesini sebebiyet vermişti. Ama yapanın yaptığı yanına kar kalmadı ve devlet masaya yumruğunu vurmasını her zaman olduğu gibi bir kez daha bildi.

Kaynak : Ekspres Gazetesi