Ziyareti sırasında Emniyet Müdürü Gürkan, Koza TV ve Kanal A Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sekin’i ile bir süre sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.

 

Yapılan bu görüşmenin ardından ise Selahattin Sekin, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’a televizyonumuz binasını gezdirerek departmanlar hakkında bilgi verdi. Başta yayın odası olmak üzere İstanbul’dan sonra Anadolu’daki en büyük televizyon stüdyolarını gezen Ahmet Zeki Gürkan, burada bir süre yapılan işleri izledi.

 

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret sonunda ise Ahmet Zeki Gürkan Koza TV ve Kanal A televizyonunun ortak yapmış olduğu ana haber bültenini büyük bir ilgiyle takip ettiğini söyledi. Gürkan konuşmasında, “Bu bir iadeyi ziyaret oldu. Selahattin Bey sağ olsun Adana’da göreve başladığımda hayırlı olsuna gelmişti. Uzun süredir düşündüğüm ama hep ertelemek zorunda kaldığımız bir ziyaretti. Koza TV’yi ilgiyle izliyoruz, izlemeye çalışıyoruz zaman ölçüsünde. Koza TV’de hakikaten haber sunuş formatı daha çok bizi ilgilendiriyor. İlgiyle takip ettiğimiz ve yorumuz vermesiyle takdir ettiğimiz bir kanal, başarılar diliyorum. Selahattin Bey’de özellikle haber sunuşundaki seyirciyi izletme tarzıyla da beğeniyle izlediğimiz bir arkadaşımız, başarılar diliyorum” dedi.

 

Gürkan daha sonra ize Koza TV ve Kanal A televizyonlarıyla aynı iş merkezinde bulunan Nurs Lokman Hekim Galeria Şubesi’ni ziyaret etti. Nur Lokman Hekim tarafından üretilen ürünleri inceleyen Gürkan, bir çok şifalı bitkinin insan vücuduna sağlamış olduğu faydaları bildiğini söyledi. Şube’de bulunan Nurs Lokman Hekim’in deneyimli ve tecrübeli çalışanından ürünler hakkında bilgi alan Gürkan, kendisinin bazı şifalı bitkileri kullandığını belirtti.