Siyaset

MHP'li Adana Milletvekili Adayları Bazı Gazetecilerle Buluştu!

Abone Ol

MHP Adana İl Başkanlığı, MHP 28. Dönem Adana Milletvekili Adaylarını sadee akredite edilen basın kurumlarının temsilcileriyle buluşturan bir toplantı düzenledi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde bir otelde iftar programıyla birlikte gerçekleştirilen toplantıya MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Milletvekili Adayları Mustafa İzgioğlu, Firdevs Cingözler, Alev Ataş, Bünyamin Avcı, Yusuf Baş, Adem Gündoğan, Ahmet Reha Yereşen, Zekeriya Siverekli, Hakan Uykız, Atilla Duygun, Mahmut Tülek ve Tufan Bilen katıldılar

Toplantıya katılan diğer isimler ve kurumlar…

MHP İl Divan Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanları, MHP’li Belediye Başkanlarının da katıldıkları toplantıya ayrıca Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı, TRT ile yaygın ve yerel günlük gazetelerin temsilcileri iştirak ettiler.

"MHP en güçlü şekilde temsil edilecek, Erdoğan seçilecek"

Sohbet ortamında icra edilen programda konuşan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP olarak çok çalıştıklarını, Cumhur İttifakı’nın ortakları ile uyumlu bir çalışma için olduklarını belirterek “Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderlik ettiği Milliyetçi Hareket Partisi Adana’da en iyi sonucu alacak, Cumhur İttifakı Meclis’te en güçle şekilde temsil edilecek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da ilk turda yeniden seçilecektir. Çok çalışıyoruz, zafere odaklandık, başaracağız!” şeklinde konuştu.