Siyaset

MHP'li Ahmet Sel'den püskevitli ‘evet’ kampanyası

Abone Ol

Sel “Liderimiz Sayın Bahçeli, hiçbir zaman başımızı yere eğdirmedi. Anayasa değişikliği konusunda da  FETÖ’cülerin, terör örgütü yandaşlarının karşısında yer aldı. Bize yakışan nedir? Bölücülerin izinde değil, ‘Önce milletim’ diyen Türkmenbeyimizin arkasından yürümektir” mesajı verdi.

“ŞALVARIMI giyerim, hizmetini yaparım” diyerek halk siyasetçisi profiliyle hemşehrilerinin gönlünde taht kuran Feke Belediye Başkanı MHP’li Ahmet Sel, Anayasa değişikliği paketinin oylanacağı referanduma ‘evet’ için yine bilindik haliyle sahaya çıktı. Şalvarlı Başkan Ahmet Sel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçen Anayasa değişiklik paketinin oylanacağı referandumda seçmen tercihinin ‘evet’ olması için hemşehrilerine püskevit ikram edip, destek istedi.  Başkan Sel, “Ülkemiz için, devletimiz için evet diyeceğiz” dedi. 

“BAHÇELİ ADINDA BİR YİĞİT ÇIKTI MEYDANA”
Millet iradesine olan saygısını ve demokrasiye olan inancını her platformda dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrinde olmayı sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Sel, “İçeriden ve dışarıdan kuşatılan devletimiz, büyük bir tehdit ve tehlike altındayken, Devlet Bahçeli adında bir yiğit çıktı meydana. Elini değil, gövdesini koydu taşın altına. Her zaman olduğu gibi ‘Önce Devletim’ dedi. Eğer O’nun net tavrı olmasaydı, 15 Temmuz hainlerini üzerimize salan küresel güçler kazanacak, Türkiye kaybedecekti” diye konuştu.


‘BİZE YAKIŞAN, YİĞİDİN ARKASINDAN YÜRÜMEKTİR”

Ülkücü Hareket’in vatanın varlığını, devletin bekasını, bayrağın namusunu sımsıkı sahiplendiğini aktaran Başkan Sel,“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, hiçbir zaman başımızı yere eğdirmedi. Anayasa değişikliği sürecinde de FETÖ’cülerin, terör örgütü yandaşlarının karşısında yer aldı. Bize yakışan nedir? Bölücülerin izinde değil, ‘Önce Milletim’ diyen yiğidin arkasından yürümektir. Bu can, bu bedende olduğu sürece hep yürüyeceğiz. İnanıyorum ki; yüce Türk Milleti, kuşkusuz kendine yakışanı yapacak, referandumda evet diyecek, küresel sömürgeci çeteleri sevindirmeyecektir” değerlendirmesini yaptı.