Avrupa Hastanesi’ olarak tanınan Özel Hospital Hastanesi, yeni yönetim kadrosuyla büyüme sürecine girdi. Sağlık sektöründe uzun yıllar deneyime sahip Gökhan Sensalıver’in Genel Koordinatör olarak göreve gelmesinin hemen ardından yeni yatırımlarla büyüme sürecine giren Avrupa Hastanesi, önümüzdeki günlerde bölgenin ihtiyaç duyduğu ‘yeni doğan yoğun bakım’ başta olmak üzere farklı ünitelerle hizmet verecek.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek Avrupa Hastanesi’ndeki yeni yatırımlarla ilgili bilgi veren Genel Koordinatör Gökhan Sensalıver, “20’si uzman olmak üzere 35 hekim yaklaşık 250 kişilik bir kadromuz var. Açık MR’dan az sayıda sağlık kuruluşumuzda bulunan EMG cihazlarımıza kadar birçok alanda geniş bir teçhizata ve altyapıya sahibiz. Hasta ve yakınlarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hem insan kaynağı hem altyapı hem de teçhizat yatırımlarını yapmaya devam ediyoruz. Avrupa Hastanesi, Adana’nın en değerli markalarından biri. Bu markayı daha yükseğe taşımak için çaba sarf ediyoruz. Birçok ana alanda uzmanlarımız var. Buna rağmen her geçen gün kadromuza yeni uzman hekimler ekleniyor. Çok yakında ‘yeni doğan yoğun bakım’ ünitemizi faaliyete geçireceğiz. Hedefimizde Adana’ya 150 yataklı bir hastane yatırımı yapmak var” dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de son yaşanan corona virüsüyle dünya genelinde sağlık konusunun gündemin ilk sırasına çıktığını belirterek, “Adana, sağlık alanındaki kuruluşlarıyla Türkiye’nin en etkin kentlerinden biri. Bu etkinlik son yıllarda kendini sağlık turizminden aldığımız payda da gösteriyor. Avrupa Hastanesi’nin son dönemdeki yatırımları kentimiz için değerli” diye konuştu.

ÇGC ÜYELERİNE İNDİRİM

Avrupa Hastanesi Medya İletişim Sorumlusu Ayten Sensalıver’in de hazır bulunduğu ziyarette Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile Avrupa Hospital arasında ‘sağlık hizmeti protokolü’ de imzalandı. Protokole göre Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, anne baba ve aile bireyleri dahil Avrupa Hastanesi’nden muayene, tahlil, tedavi, ameliyat ve check-up hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek. Protokole Avrupa Hastanesi adına imza koyan Gökhan Sensalıver, “Tıpkı biz sağlıkçılar gibi kamu görevi üstlenen medya mensuplarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. ÇGC üyelerine hizmet vermekten kıvanç duyacağız” diye konuştu.  

Gökhan Sensalıver ve Ayten Sensalıver’in ÇGC’ye gerçekleştirdiği ziyarette; ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ile birlikte ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer, Başkan Vekili Mustafa Özke, Başkan Yardımcıları Mehmet Uluğtürkan,Yasemin Atasoy,Mehmet Serbes ile Mali Sekreter Murat Yonat,Mali Sekreter Yardımcısı Hüseyin Arat, Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri, Yönetim Kurulu Üyeleri Mutlu Mete,Mustafa Akköse, Jale Karaşahinoğlu ve Kadir Adıyaman da  yer aldı.