SGK İl Müdür Yardımcısı Ali Yüce ile SGK Sağlık S.G.M. Müdür Yardımcısı Dr. Güngör Aytın’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Bilal Canbolat “Mali ve Sosyal açıdan sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sisteminin sağlanması amacıyla Kurumumuz adına toplumda farkındalık yaratmak, gerek paydaşlarımızın bize, gerekse bizim paydaşlarımıza karşı sorumluluklarımızı anlamamız ve uygulamamızdan geçer. Özellikle ülkemizi zorlu sürece sokan Kovid-19 pandemisine karşı tüm çabamız; halkımızın sağlığını korumaktır. Kurum yöneticileri olarak sizlerle bir araya gelerek çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdürme amacındayız. Sağlık kurumları istişare içerisinde olursa hem kurum çalışanları hem de halkımız rahat eder.” diye konuştu. 

YALBUZDAĞ, “SGK İLE HER ZAMAN İLETİŞİM İÇERİSİNDEYİZ”

ADEO Genel Sekreteri Ecz. Oğuzhan Sürme’ninde katıldığı ziyarette SGK Yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Adana Eczacı Odası Başkanı Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Odamız ile SGK her zaman iletişim içerisindedir. Eczacı meslektaşlarımızın karşılaştığı sorunlarında hızlı ve etkili çözüm buluyorsunuz. Bu anlamda sizlere ayrıca teşekkür ederiz. Grip aşısı miktarının ihtiyacı karşılayacak oranda İthal edilmesi için gayretleriniz olursa hem biz seviniriz hem de halkımızın bu konuda endişesi ortadan kalkar.” dedi.

Konuşmaların ardından Sağlık Uygulama Tebliği (SUT)’ nde meydana gelen son değişiklikler ile Medula Eczane Sistemi ile ilgili sorun ve öneriler görüşüldü.