Bir etkinliğe katılmak üzere Adana’ya gelen Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Başkanı Prof. Dr. Güner Kaya ile yönetim kurulu üyeleri ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz’i ziyaret etti.

Prof. Dr. Kaya, ziyarette,  derneklerinin yönetim kurulunda da yer alan Prof. Dr. Dilek Özcengiz’in, Türkiye’nin önemli üniversiteleri arasında yer alan ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı’na seçilmesinden dolayı onur duyduklarını söyledi.  Özcengiz’in, görev süresince başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını  belirten Kaya,  dernek olarak kendisine her konuda destek vereceklerini bildirdi.

Kaya, derneklerinin amacının  Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında araştırma görevlileri, uzmanlık öğrencileri ve uzman hekimlerin bilgi ve becerilerinin arttırılması ve Türkiye'de uzmanlık eğitiminin kalitesinin yükseltilmesi için faaliyetlerde bulunmak olduğunu kaydetti.

Dekan Özcengiz de, TARD yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Başkan Kaya’nın yanı sıra, 2. Başkan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Alkış,  2. Başkan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükran Şahin, Genel Sekreter İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doıç. Dr. Tuğhan Utku, yönetim kurulu üyeleri Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Bilgin  ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Mine Solak da hazır bulundu.