Çok sayıda dişhekiminin de hazır bulunduğu törende eski Başkan Dt. Asım Savaş meslektaşlarına hitaben bir konuşma yaptı.  Dt. Savaş görev yaptığı 24 yıl boyunca yaptığı hizmetleri özetledi. Savaş, “Ömrümün çoğunu mesleğim ve meslektaşlarımla birlikte geçirdim. Başkanlığı devralan Hasan kardeşimle geçmişte de birlikte çalışmıştık. Yine birlikte çalışmaktan büyük keyif alacağım.” şeklinde konuştu.

Odaya kayıtlı 548 dişhekiminden 453’ünün genel kurulda oy kullandığına değinen Başkan Dt. Hasan Yaman, “Bu Adana’daki dişhekimlerinin sorunlarına sahip çıkması anlamına geliyor. Hep beraber, sıkıntılara birlikte çözüm arayacağız. Bu meslek ağabey-kardeş ilişkisine benzer. Kim bunun dışına çıkarsa dışlanır. Asım abi ile geçmişte birlikte çalışmıştık. Bugün yine birlikte çalışacağımız için mutluyum.” dedi.

Daha sonra Başkan Dt. Hasan Yaman, Asım Savaş’a günün anısına bir plaket takdim etti. Eski ve yeni yönetimin elele birlik görüntüsü vermeleri törende hazır bulunan dişhekimleri tarafından alkışlandı.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Öte yandan ,Adana Dişhekimleri Odası 13. Dönem seçimleri sonunda oluşturulan yeni yönetim kurulu aralarında görev bölümü yaptı. Başkanlığını Dt. Hasan Yaman’ın yaptığı yeni yönetim şöyle oluştu: Dt. Serdar Ak (Başkanvekili),Dt. Fatih Güler (Oda Genel Sekreteri), Dt. Oğuzhan Ünal (Oda Saymanı), Dt. Hasan Boğa (Üye), Dt. Mustafa Asım Savaş (Üye), Dt. Y. İzzettin Çamurdan (Üye), Dt. Metin Ersoy (Üye) ve Dt. Abdurrahman Erkoç (Üye)