Doğankentte 8 yıldır ağız diş sağlığında poliklinik hizmeti verdiğini söyleyen poliklinik sahibi Dt. Özkan Fıratlıoğlu, yaptığı açılış konuşmasında; hastalarına daha rahat ve konforlu ortamda güzel hizmet verebilmek için bu mekanı açtığını, Doğankent halkının bunu hak ettiğini söyleyerek katılan tüm konuklara teşekkür etti.

DT. GÜLER, “ZEYTİN DALI OPERASYONUNDA TSK’YA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Afrin’e düzenlenen ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerine başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Öncelikle yaralı askerlerimize şifa, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu haklı girişimde ordumuz inşallah muzaffer olacaktır.” dedi.



Başkan Dt. Güler, “Meslektaşım Dt. Özkan Fıratlıoğlu, yenilikleri ve teknolojiyi yakından takip edip, kliniğinde uygulayan bir kardeşimdir. Eşi Dt. Sevgi Fıratlıoğlu ve meslektaşımız Dt. Onur Portakalkökü ile birlikte bu güzel tesisi Doğankent’e kazandırdılar. Devlet desteği olmadan kendi imkanlarıyla bu kalitede bir hizmeti buraya taşımış olmaları gurur verici. Kendilerini hem tebrik ediyor hem de kutluyorum.” diyerek Yüreğir ilçesinde odaya kayıtlı özelde çalışan 21 diş hekimi olduğu bilgisini verdi.

ÇELİKCAN, “YÜREĞİRİMİZE YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM YAPILIYOR”

Yüreğir’in hep Adana’nın arka bahçesi olarak görüldüğünü ama makus talihinin kırıldığını söyleyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “İlçemize yatırım üstüne yatırım yapılıyor. Adana Şehir Hastanesi, Başkent Hastanesi, Onkoloji Hastanesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde Diş Hastanesi yapılacak. Dün AB Bakanımız Ömer Çelik ile birlikte 644 konutluk sosyal konut projesinin temelini attık. Bugün de modern bir polikliniğin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ağız diş sağlığı çok önemlidir. Yüreğir’deki 21 diş hekiminin 3-4 tanesi buradaysa Doğankenti şanslı görüyorum. Halkımız sağlıklı dişlere kavuşurken hem hekimlerimiz hem de ülkemiz kazansın istiyorum. Bu vesileyele Afrin’deki harekatta ordumuza başarılar diliyorum. Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından hep birlikte polikliniğin açılış kurdelası kesildi.