Gökhan Akkaş ve Annesi Remziye Akkaş'ın yaptıkları bu yardımlar dolayısıyla Balcalı Hastanesi yönetimi de hayırseverlere bir teşekkür plaketi verdi. Başhekimlikte düzenlenen mini bir törenle Başhekim Vekili Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş tarafından plaketleri kendilerine sunulan hayırseverler oldukça duygulu anlar yaşadı.
Konuyla alakalı bir konuşma yapan Balcalı Hastanesi Başhekim Vekili Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş hastanelerin bütçelerinin belli olduğunu, bu tür bağış ve hayırsever katkılarıyla son derece önemli çalışmaların yapılabildiğine vurgu yaptı. Yıldızdaş hayırsever aileye teşekkür ederken özellikle bu yenilemenin çocuk bölümünde yapılmasından ayrı bir mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.
Hayırsever Gökhan Akkaş ise Annesi Remziye Akkaş ile beraber Babası, Dedesi ve Anneannesinin adını yaşatmak en azından hasta ailelerin buraya geldiklerinde hayır dualarını almak adına böyle bir çalışmayı yaptıklarını ifade ederek, çocuk bölümünü tercih etmelerinde ki amacın ise hasta çocukların hijyene daha fazla hassasiyet göstermeleri ve onları biraz olsun hastane ortamı havasından uzaklaştırmak olduğunun altını çizdi. Tüm hayırsever bağışçıları bu tür organizasyonlara çağıran Akkaş, "Hastaneler güçleri ölçüsünde bir yere kadar bazı şeyleri yapabiliyor ancak her şeyi kurumlardan beklemek yerine tüm kesimlerin gücü nispetinde bağış yapması en güzeli" açıklamasın da bulundu.
Daha sonra hayırsever aile ile hastane yetkilileri yenilemesi yapılan çocuk 1 ve çocuk 2 kliniklerindeki odaları gezdi.