ÇUMED, OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

Olağan Genel Kurulda, ÇUMED Yönetim Kurulu asıl üyeliklerine;  Oğuz Akkaya, Yücel Denizhan, Ali Yılmaz, Gülay Ünlüer, Ebru Gündoğan, Caner Gözütok ve Yusuf Uçar,  Denetleme Kurulu asıl üyeliklerine ise Osman Mümtaz Yurdaer, Şevket Çankaya ve Mehmet Ali Çetin  oy çokluğu ile seçildi. Meslek İhtisas Komisyonları ile TÜMDEF Delegeleri  de oy çokluğu ile ibra edildi.

Başkan Oğuz Akkaya, Genel Kuruldan sonra  yaptığı konuşmasında; Tıbbi Cihaz ve Medikalciler Sektörünün  içinde bulunduğu dar boğazdan kurtulması için,  hiç bir siyasi ayırım yapmadan, başta hükümet yetkilileri olmak üzere, muhalefet partilerin başkan veya  yetkilileri ile de görüştüklerini  belirterek, yeni  dönemde  ilgili hükümet yetkilileri ile tekrar görüşmeler yapacaklarını, ülke genelinde mağdur duruma düşen Tıbbi Cihaz ve Medikal Sektörünün  ve  250 bin çalışanın hakkını korumaya çalışacaklarını vurguladı.

Başkan Oğuz Akkaya, Genel Kurula katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, hafta içinde yapacakları görev bölümünden sonra, mağdur duruma düşen sektörün içinde bulunduğu krizden çıkması hususunda yeni bir çalışma yapacaklarını söyledi.