Balcalı Hastanesi Başhekimliği, Çocuk Hematoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yurdanur Kılınç ile Sorumlu Hemşire Lütfiye Yener ve Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği’nin destekleriyle gerçekleştirilen organizasyonda Onkoloji ve Hematoloji Hastası Çocukların için Ziyapaşa Ortaokulu Öğrencileri Müzik Öğretmenleri Volkan Uysal nezaretinde ritim ve müzik çalışması gerçekleştirdi. Öğrenciler müzik aletlerini tedavi gören miniklerle birlikte de çalınca ortaya moral ve motivasyon açısından çok güzel görüntüler çıktı.

Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği Başkanı Güngör Uysal, çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle tedavi gören minik yüreklerin sürekli olarak yanlarında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerinin altını çizerek, büyük küçük demeden çocuklar için gerçekleştirilen etkinliklere daima katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi. Uysal bundan sonraki etkinliklerinin artık geleneksel hale getirdikleri 23 Nisan Şenliği olacağını sözlerine ekledi.

Ziyapaşa Ortaokulu Müzik Öğretmeni Volkan Uysal ise Şubat Ayı’n da Onkoloji Tedavisi görürken yitirdikleri öğrencileri Huriye Başeğmez’i gerçekleştirdikleri bu etkinlik ile andıklarını belirtirken, onun anısına bugün çocuklarla birlikte olduklarını ifade etti.

8. sınıf öğrencisi Serhan Öner de burada olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirirken, bu tür faydalı etkinlikleri her zaman yapmak istediklerini söyledi. Daha sonra tedavi gören miniklerle ritim ve müzik etkinliği yapıldı. Organizasyon sayesinde hasta minklerde eğlenceli  anlar yaşadı