Özel Erkan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden anlamlı ziyaret. ‘Diş Hekimliği Günü’ kapsamında Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’ni ziyaret eden öğrenciler, hekim ve hekim adaylarının gününü kutladı.

Özel Erkan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencileri, Matematik öğretmeni Ali Kılıç ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülşen İspir nezaretinde ÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi’ni ziyaret etti. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Yoldaş tarafından karşılanan öğrenciler, burada diş hekimi ve hekim adaylarının gününü kutladı, onlarla sohbet ederek, mesleki anlamda merak ettiği sorulara yanıt aradı.

Diş Hekimliği Fakültesi’ndeki uygulamalı eğitim çalışmalarını da yerinde görüp, kendilerine ağız ve diş sağlığı konusunda verilen bilgileri, cansız mankenler üzerinde deneme fırsatı bulan öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Fakültede akademik eğitim alan üniversitelilerden de bilgiler alan öğrenciler, fakülte bölümlerini, derslik, laboratuar ve klinikleri de gezdi. Öğrenciler, üzerinde Erkan Koleji logosunun bulunduğu kupaları da fakültedeki öğrencilere vererek, onların ‘Diş Hekimleri Günü’nü kutladı.