Kemal Serhadlı PMYO'da düzenlenen törende, kampanya kapsamında en çok bağışçı sağlayan öğrenciler ödüllendirildi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.
   Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, öğrencilerin bu organizasyona gönüllü olarak destek vermelerinin hem Türk Kızılayı, hem de Türkiye için çok önemli olduğunu belirtti.
   En çok kan bağışçısı sağlayan ve 151 ünite kan bağışı kazandıran PMYO öğrencisi Oğuz Çalım'a dizüstü bilgisayar hediye eden Aldırmaz, "Bu hediye, bu kadar kanın karşılığı değil, vereceğimiz hediyeyle bu anlamlı günün daima hatırlamasını istiyoruz" diye konuştu.
   Zihni Aldırmaz, “Ortak Akıl Toplum Projesi kapsamında önemli bir iş yapıyorsunuz. Çok büyük bir hizmet verdiğinizi düşünüyoruz. Çünkü kan yapılamayan tek şey. Bu bir gönül işidir. Sizlerle gurur duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her projenizde yanınızdayız” dedi.
   Oğuz Çalım’ı kutlayan Zihni Aldırmaz, 150 kan bağışçısı sağlayan her öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye edeceklerini de sözlerine ekledi.
   Kemal Serhadlı PMYO Müdürü Nuri Ateş ise, kampanyayla bin 420 ünite kan toplandığını ifade ederek, "Hedefimiz 3 bin 333 ünite kan bağışı temin etmek. Büyükşehir Belediyesi hediyelerinden hariç, biz de belirli miktarda kan toplayan öğrencilerimize flash bellek hediye edeceğiz" dedi.
   Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da kan bağışının önemini anlattı.  Bu kampanyayla sürekli kan bağışçıları kazanmak istediklerini belirten Saygılı, "Mucize Sensin kampanyasıyla Türkiye'nin ihtiyacı olan 2 milyon 2 yüz bin kana buradan çok büyük destek vermiş olacağız" ifadelerini kullandı.
   Konuşmaların ardından, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Nuri Ateş ve Ramazan Saygılı ile birlikte çok sayıda gönüllü, kan bağışı yaptı.