Adana'da bir belediyenin yol işletmesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Fatih Ucum isimli gencin İncirlik Üssü'nde askerlik yapan ABD'li Jordan ve Plaz ile düet yaptığı 'Fate Bizik 2 Gangsta Kabadayı' isimli klip, internet ortamında izlenme rekorları kırıyor. Sözlerinde Adana'nın varoşlarının anlatıldığı klip, yine Yavuzlar, Kiremithane, Sinanpaşa gibi varoş mahallelerde çekildi.
Parçanın söz ve müziğini hazırlayan ve klibi seslendiren Fatih Ucum, yaklaşık 5 yıldır profesyonel müzikle uğraştığını belirterek, rap ve hiphop tarzını çok sevdiğini söyledi. Ucum, "Bundan 2 yıl önce 'Fate Bizik' klibini çekip internette yayınladıktan sonra iki zenci ABD askeri bu sözlerin kendi arka sokaklarını da yansıttığını ifade ederek, düet yapma teklifinde bulundu. Ben de buna göre yeni bir şarkı yazdım, 'Fate Bizik 2 Gangsta Kabadayı' isimli. Bu şarkı da kabadayı bizi, gangsta ise ABD'yi temsil
ediyor. Şarkıda, içinde yaşadığım varoşları kabadayı diliyle ve bütün çıplaklığıyla anlattım. Klibi çekip internete verdik ve şarkı çok tuttu. Zenci arkadaşlar da klibi worldstarhiphop.com isimli dünyaca ünlü bir rap sitesine koymuşlar ve burada 50 Cent, Eminem gibi dünyaca ünlü rapçileri geride bırakarak 4 milyon kişi tarafından izlenmiş. Ayrıca klibimiz bu sitede yayınlanan tek Türk rapçi klibi oldu. Şu an diğer internet siteleriyle birlikte toplam 5 milyon kişi klibi izledi" dedi.
Klibin yönetmenliğini yapan Mehmet Menteş ise, stüdyoları olmamasına rağmen Fatih ile birlikte klip çekip montajladıklarını anlatarak, "Klibi taksitle aldığımız fotoğraf makinesiyle çektik. Ancak çektiğimiz görüntüleri montajlayacak ne stüdyomuz ne de bilgisayarımız yoktu. Bunun için bir arkadaşın bilgisayarını alıp evimizde montajladık. Daha sonra internet ortamında klibi yayınladık ve şu an çok iyi sonuçlar alıyoruz" diye konuştu.
'Fate Bizik 2 Gangsta Kabadayı'nın sözleri şöyle:
Basit mi sandın moruk sokaklarda yaşamak?
Tehlikeli işler yapıp, polislerle kaçamak?
Yaşamak için gerekli güç ve de biraz para.
Şeref namus ekmek için gözlerse kap kara.

Necati Şaşmaz bile ayık oğlum buralara.
Yok böyle bir mahalle, benzemez lan oralara
Dünyanın tehlikeli sokakları burada
New York, Miami ve Türkiye'de Adana

Gruplaşmış gençler ve her tarafta çeteler
Ellerde sallama belde gezer küteler
Görün bakın işte burada arabadan sarkan
Kolayca harcalar eğer yoksa arkan

Bulaşmasın bize kimse, gerilmesin sinir yayı
Amerika'da gangsta var, bizde de kabadayı
Sahte küpe takıp gezenler oldu bana yanki
Sorsana onlara yaşamış mı sanki?

Duysun sesimizi Türkiye dünya.
Gördükleri gerçek sanma ki rüya.
Jorden Jd Fate Fat Harbi.
Kafalar ekstra kabadayı gangsta.