Büyükşehir Belediyesi’nin Kimse Yok Mu Derneği ile birlikte kurduğu ve Ramazan boyunca iftar verdiği çadırın yanında yemek sonrası başlayan etkinlikleri çok sayıda çocuk da aileleriyle birlikte izledi.

   Hacivat-Karagöz gösterisi ile başlayan etkinlikler sema gösterisi ile devam etti. Bu arada etkinlikler sırasında çocukların Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a gösterdiği olağanüstü ilgi dikkat çekti.

   Çocuklar Zihni Aldırmaz ile fotoğraf çektirme yarışına girerken, Aldırmaz da onlarla birlikte, yan yana etkinlikleri izledi, çocuklarla sohbet etti.

   Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada,    “Sizlerle burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadesini kullandı. Altın Koza’nın bir parçası olarak bu etkinlikleri düzenlediklerini belirten Zihni Aldırmaz, “Altın Koza etkinlikleriyle 14 bin 500 kilometre yol katedip 38 ilde 61 noktaya ulaşacağız. Bu etkinlikler vasıtasıyla 36 milyon insanımızla kucaklaşacağız. Onlara sizlerin selamlarını ve sevgilerini götüreceğiz. Daha sonra da 17 Eylül’de yine burada bulaşacağız. Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Burada her akşam iftar yemeği veriyoruz. Bundan dolayı da Kimse Yok Mu Derneği’ne de teşekkür ediyorum” dedi.

   Zihni Aldırmaz, Kimse Yok Mu Derneği ile verdikleri iftar yemeklerine destek sağlayan Toptan Gıda Malzemeleri Satıcıları Derneği Başkanı Kazım Bozan’a da teşekkür etti.

   Uğur Mumcu Meydanı’ndaki etkinlikler Ertuğrul Erkişi konseri ile son buldu. Söylediği ilahiler ve şarkılar beğeniyle dinlenen Ertuğrul Erkişi’ye Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz teşekkür etti. Zihni Aldırmaz, çocuklarla birlikte Erkişi’ye çiçek verdi.

   Etkinliğe Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir, Seyhan Şube Başkanı Adem Çetin ve 70’in üzerinde mahalle muhtarı da katıldı.