Tufan Şimşekcan, Ozan Sihay ve Ali Yılmaz’ın kurucusu olduğu Atom Film, bir yıl gibi kısa bir sürede büyük bir başarıya imza attı.

Atom Film, "ATM Adam" kısa filmi ile Denizbank Kısa Film Festivali’nde “Jüri Özel Ödülü”, "Yırtık” kısa filmi ile Altın Kepenk Kısa Film Yarışması’nda “En İyi Film Ödülü” ve Anatolia Film Festivali’nde finalist, "Evinizden Sıkıldınız mı?” kısa filmi ile AllDecor Reklam Filmi Yarışması’nda “En İyi 2. Film Ödülü”, "Şimdi Reklamlar” Ücretsiz Sinema Atölyesi Projesi ile “YKM En İyi Proje Ödülü”, "Müdür" kısa filmi ile “GenceArtı En İyi 2. Kısa Film Ödülü”, “Etki” Kısa Filmi ile Dünya Göz Kısa Film Yarışması ve İstanbul Film Festivali’nde finalist, Manisa Altın Üzüm Kısa Film Festivali’nde “En İyi Film Ödülü”nü aldı.

Elde edilen bu başarıya gönüllü olarak katkı veren Atom Film dostlarına teşekkür için Kalkınma İnisiyatifi Grubu’nda bir teşekkür töreni ve kokteyl düzenlendi.

Yönetmen Tufan Şimşekcan, Ozan Sihay ve Ali Yılmaz  bir yıl gibi kısa bir sürede sinema alanında önemli başarılara imza attıklarını belirterek, bu başarıya katkı veren başta Adana Devlet Tiyatrosu oyuncuları olmak üzere, ses, ışık, seslendirme, asistanlık gibi konularda görev alan herkese tek tek teşekkür etti.

Ödül alan filmler izlendikten sonra plaketler ve teşekkür belgeleri verildi.  Teşekkür töreninin ardından İnisiyatif Sanat Kafe’deki kokteylde Atom Film ekibi ve dostları geç saatlere kadar sohbet etme imkanı buldu.