Çukurova Belediyesi, Kültür Müdürlüğü bünyesinde tiyatro topluluğu kurdu. Adana’da çekimleri devam eden Hanımın Çiftliği oyuncuları da tiyatro topluluğuna destek vererek, ilk oynanacak oyunda sahneye çıkacak.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan Kültür Müdürlüğü bünyesinde kurulan tiyatro gurubunun kültür sanat alanında önemli katkılar sunacağını söyledi. Başkan Arıkan, ‘Geçmiş dönemimizde oluşturduğumuz tiyatro gurubundaki gençler bugün televizyon kanallarında reytingi yüksek dizilerde önemli roller alıyor. Sanata ve kültüre verdiğimiz önem bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Çukurova Belediyesi olarak kendi tiyatro topluluğumuzu kurduk. Usta oyuncu ve yetenekli gençlerden oluşan guruptan yine önemli isimlerin çıkacağını tahmin ediyorum. Tiyatro grubumuz önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayarak bir oyun sahneleyecek” dedi.

Adana’da çekimleri devam eden Hanımın Çiftliği oyuncularından Caner Cindoruk, Necip Memili ile Ali Düşen Kalkar da tiyatro topluluğunun hazırlayacağı komedi oyununda sahneye çıkacak.