Başkanlığını Savaş Daşkan’ın yaptığı Pozantılılar Derneği’nin Seyhan Kültür Merkezi’nde düzenlediği tiyatro şöleni muhteşem geçti. Pozantı Belediyesi Tiyatro Ekibi’nin birer perdelik iki ayrı gülmece oyununu sahnelediği geceye Adana’da yaşayan Pozantılılar büyük ilgi gösterdi.

Başkanlığını Savaş Daşkan’ın yaptığı Pozantılılar Derneği’nin Seyhan Kültür Merkezi’nde düzenlediği tiyatro şöleni muhteşem geçti. Pozantı Belediyesi Tiyatro Ekibi’nin birer perdelik iki ayrı gülmece oyununu sahnelediği geceye Adana’da yaşayan Pozantılılar büyük ilgi gösterdi.

Pozantılılar Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen geceye Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Fatma Güldemet Sarı, ASKİ Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz, Adana Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdür Yardımcısı Abdülkerim Arıkan başta olmak çeşitli partilerden İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda işadamı, bürokrat ve davetli katıldı.

Yönetmenliğini Yaşar Beğceoğlu’nun yaptığı, kostüm ve dekor uygulamasını Bünyamin Gürel’in hazırladığı ‘Kim bana sadık’ ve ‘Ah şu heriflerimiz’ isimli tek perdelik iki ayrı gülmece oyunu ile bir müzik dinletisinin sahneye konulduğu geceye Adana’da yaşayan Pozantılılar büyük ilgi gösterdi. Gecede oyuncu kadrosunun tamamını Pozantı Belediyesi’nde görevli personel ile ilçede faaliyet gösteren esnafın oluşturduğu tiyatro ekibinin yüksek profesyonel sahne performansı alkış aldı.

BAŞKAN ÇAY: POZANTI BİZİM SEVDAMIZ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantılılar Derneği ile birlikte düzenlenen geceye gösterilen büyük ilgiye teşekkür ederken, “Pozantı bizim sevdamızdır. Baba ocağımız Pozantı’nın adının böylesi güzelliklerle yalnızca Adana’da değil, yalnızca Torosların ötesinde değil tüm dünyada tanınıyor, biliniyor olması bizleri sevindirmektedir” dedi. Belediye Başkanı seçilmesinin ardından geçen 11 aylık dönemde gerçekleştirdiği hizmetlerin neredeyse tamamının Pozantı sevdalılarının gönüllü katkılarıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Çay, “Pozantı Belediye Başkanlığı görevine sizler gibi yüreği Pozantı için çarpan birini seçtiğinizden dolayı sizleri alkışlıyorum” dedi.

DERNEK BAŞKANI DAŞKAN: EL BİRLİĞİYLE DAHA GÜZEL BİR POZANTI

Pozantılılar Dernek Başkanı Savaş Daşkan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay başta olmak üzere bir kısım özel kuruluşların katkılarıyla düzenlenen tiyatro şölenine bekleneninde üzerinde ilgi gösteren hemşerilerine teşekkür etti. Dernek Başkanı Daşkan, “Pozantı adının anıldığı, Pozantı’ya nasıl katkı koyabiliriz sorusuna cevap arandığı ve elbette yalnızca Pozantılıların bir araya geldiği bu güzel geceye gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Yediden yetmişe yüzlerce kardeşimizin gözlerindeki ışıltı Pozantı sevdasının bir yansımasıdır. El birliğiyle daha güzel bir Pozantı dileğimi bir kez daha huzurlarınızda tekrarlıyorum” diye konuştu.