Sarıçam Belediyesi yaz spor okullarına kayıt yaptırmak isteyen 7-16 yaş aralığındaki çocuklar kimlik bilgileri ve bir fotoğraftan oluşan evrakları ile birlikte Sarıçam Belediyesi Turkuaz Masa Biriminde kayıtlarını yaptırabilecekler.
Çocukların pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin yanı sıra birçok sosyal, kültürel, sanatsal ve spor etkinliğinden uzak kaldığını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Sarıçam Belediyesi, Yaz Spor Okulları ile çocukların fiziksel, duygusal gelişimlerine katkı sunmayı ve keyifli bir tatil geçirmelerini hedeflediklerini belirtti.


2 Ağustos Pazartesi günü eş zamanlı olarak kursların başlayacağını kaydeden Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti ‘ Birçok dalda açtığımız yaz spor okullarımıza daha önceki yıllarda olduğu gibi yine bu yılda ilginin fazla olacağı kanaatindeyim. Bizler de bu doğrultuda tüm hazırlıklarımızı tamamladık.  Pandemi ile birlikte eğitimin yanısıra birçok sosyal, kültürel, sanatsal ve spor etkinliğinden uzak kalan çocuklarımızı sporla buluşturarak onların fiziksel, duygusal gelişimlerine katkı sunmayı ve keyifli bir tatil geçirmelerini hedefliyoruz. Ayrıca özellikle yaz yüzme kursları konusunda ilçemize iki adet portatif yüzme havuzu kazandıran Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, hazırlık ve faaliyet aşamasında her türlü desteği veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.
Sarıçam Belediyesi, her yaz yüzlerce çocuk ve gence Yaz Spor Okulları ile hayal ettikleri sporu öğrenme ve geliştirme imkânı sunuyor.