Merkezi Ankara’da bulunan ve İstanbul, Bursa, Adana Mersin Kayseri, Gaziantep gibi illerde şubeleriyle müşterilerine hizmet eden DİMAX Mobilya, Adana’da da Ceyhan Yolu üzerindeki Mobilyacılar  Sitesi yakınlarında 2 katlı binasında  11 bin 500 metrekarelik mağazasında sizleri bekliyor.

FARK YARATIYOR

 Mobilyasını değiştirmeyi, evini yenilemeyi veya mobilyada özgün ve fark yaratan tasarımları arayanları mağazalarına beklediklerini söyleyen DİMAX Mobilya Adana Bölge Temsilcisi Ali Kütük, “Çok geniş bir alanda kurulu mağazamızda, geniş ürün yelpazesiyle, yüzlerce çeşit ile bir evin tüm ihtiyacını karşılayabiliyoruz” dedi. Mağazalarının ürün çeşitleri ve büyüklüğü bakımından bölgenin en güçlü mağazası konumunda olduğunu vurgulayan Ali Kütük, “DİMAX markası kişiye özel üretim yapmakla beraber butik ürün üreten bir firma. Yani ürettiği bir modeli çok sattığı zaman bile belli bir süre sonra  üretimden kaldırıyor ve yerine yeni bir model üretip müşterilerinin beğenisine sunuyor” diye konuştu.

KİŞİYE ÖZEL ÇÖZÜMLER

Adana’da 2 teşhir merkezi ve 1 tasarım mağazasıyla hizmet sunduklarını aktaran DİMAX Mobilya Adana Bölge Temsilcisi Ali Kütük, şöyle konuştu:
“DİMAX, her zaman yeni tasarımı devreye sokan, sürekli yeniliği seven ve üreten  bir firmadır. Mobilyanın eskiden olduğu gibi askeri düzen tarzı tek tip olmaması için kişiye özel çözümler sunabilen bir mağazadır. Bildiğimiz bazı markalar sürekli aynı ürünü aynı modelleri üretirler ama bizde farklıdır. Çünkü biz kişiye özel çözümler üretir müşteri ile birlikte projeler üretebilir ve çözüm ortağı sayılırız. Müşterilerimiz mağazamızdaki geniş ürün yelpazemizdeki ürünlerimizden de tercih edebilirler. DİMAKX, güler yüzlü, profesyonel personeli ile en iyi şekilde kaliteli ve güvenli hizmeti en uygun fiyata verdiğini iddia eden bir firmadır. Önemli olan bir ürünü sattıktan sonara müşteriye verdiğimiz hizmetlerdir. Biz nakliye, kurulum, montaj ve daha sonra doğacak sorunları yerinde ve zamanında çözebilen bir hizmet sunmaktayız. Müşteriye ürünü sattıktan sonra ürün bazında şikayet olduğunda biz başka mercilere yöneltmiyor,  şikayeti kendimiz gideriyoruz.”

MAĞAZAYA ÇAĞIRDI
Hizmet anlayışlarını anlattıktan sonra hedeflerini de dile getiren DİMAX Mobilya Adana Bölge Temsilcisi Ali Kütük, şunları ifade etti:
“Bizim için önemli olan yurtiçi ve Adana satışlarımızdır. Ama bunun yanında yurtdışı bağlantılarımız da olmaktadır. Rusya, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Afrika pazarına yöneliyoruz. Ancak önceliğimiz kesinlikle Adana’dır. Adana’da mağazamıza gelenler klasik modelden çok, farklı tip ve modelde mobilya çeşidimize ulaşabilir. Tercihe göre mobilya tasarlayıp üretebiliyoruz. Müşterilerimizin hayal ettiği ürünleri de gerçeğe dönüştürebiliriz. İşletmemiz çok rahat bir ortamda bulunduğu,  ikili ilişkilerde daha samimi bir ortam sağladığı için müşterilerimize kendi fikirlerimizi de söyleyebiliyoruz. Onlara yardımcı olabiliyoruz. Herkesi mağazamıza bekliyor, kaliteyi görmelerini ve farkı anlamalarını istiyoruz.”