Seyhan Belediyesi, gençlere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Gençlerin doğayla iç içe olabileceği, sosyalleşebileceği bir alan olan “Seyhan Belediyesi Karataş Gençlik Kampı” Başkan Akif Kemal Akay’ın katılımıyla açıldı.

Seyhan Belediyesi Karataş Gençlik Kampı

Seyhan Belediyesi Karataş Gençlik Kampı’nın açılışına gençlerin ilgisi yüksek oldu. Gençlerle birlikte olmaktan keyif aldığı gözlenen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, gençlerle birlikte voleybol oynayıp halay çekti. Karataş Gençlik Kampı’nın açılışında Belediye meclis üyeleri, gençlik kolları başkanları, mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda genç de hazır bulundu.

“UMUDUMUZ GENÇLERDE”

“Gençlik bizim için önemli” diyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay açılışta yaptığı açıklamada “Bize ciddi anlamda genç lazım.  Gençlerin sosyalleşmeleri ve birbirlerini tanımaları gerekiyor. Birbirlerini tanıdıkları vakit her biri içlerindeki çözümleri, dünyaya ve insanlığa yansıtacaktır. Bunun sonucunda ise dünya bugünden daha güzel olacak. Umudumuz bu. Bunları da, birlikte yaşayarak, birlikte çalışarak, birlikte düşünerek-üreterek sağlamamız gerekiyor. Bu kampın bu nedenle de gençlerimize büyük katkı vereceğine inanıyorum. Bu arada verdiği desteklerden dolayı Karataş Belediye Başkanı Sayın Necip Topuz’a da teşekkür ediyor, kampımızın gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

seyhan-belediyesi-karatas-genclik-kampi2

 ÇELEBİ VE SAKAR’DAN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Gençlik Kolları İl Başkanı Mete Çelebi ile Cumhuriyet Halk Partisi Karataş İlçe Başkanı Seçkin Sakar’da, kamp alanı’ndan övgü ile bahsedip Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a böyle bir hizmeti getirmesinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.