En son Şakirpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen adaylar pek çok mahalle ve ilçeyi ziyaret ederek projelerini anlatıyor. Saadet Partili adaylar gittikleri mahallelerde vatandaşlardan ilgi görüyor. Yaşadıkları sorunları dile getiren vatandaşlar, Saadet Partili milletvekili adaylarından sorunlarına çare olmalarını istiyor. Saadet Partili yetkililer yaptıkları temaslarda vatandaşın sıkıntılarının oldukça fazla olduğunu gördüklerini ve Saadet Partisinin bu sorunlara kalıcı çözümler getireceğine inandıklarını dile getiriyor.

Milli Görüş kadrolarına yakışan bir rekabet anlayışıyla seçim yarışını sürdüren Saadet Partisi, mahalle ziyaretlerinde toplumun çeşitli kesimlerine ulaşarak onların dertleriyle hemhal oluyor, halkın sesine kulak veriyor. Saadet Partisi Adana milletvekili adayları ayrım gözetmeksizin pek çok mahallede miting düzenliyor, icraatlarının neler olacağını anlatıyor. Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun selamını getirdik diyen Saadet Partisi Adana 1. sıra milletvekili adayı M. Çelebi Keyhıdır bir vatandaşın sorusu üzerine şunları söyledi: “Bilge Başkan Sayın Temel Karamollaoğlu, memleketimizin yetiştirmiş olduğu bir değerdir. Onun Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda halkımız Milli Görüş kadrolarıyla yönetilecek ve pek çok sorun ortadan kalkacaktır. Allah’ın izni ile seçimi kazandığımızda iş üreteceğiz, icraatlar yapacağız, halkımızın refahını düşüneceğiz, hak ve adalet zemininde her türlü hukuki mücadeleyi yılmadan göstereceğiz.”

Saadet Partisi Adana milletvekilleri daha sonra esnaf ziyaretleri için Atikop Toptancılar sitesini ziyaret etti, burada esnafla sohbet etti.